Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Srebreničanin mislim da, Muniri Subašić jednostavno nije mjesto da se više pojavljuje i nastupa u ime majki u genocidu pobijenih Srebreničana. Kao elementarno nepismena žena. Munira Subašić je nadmašila, reklo bi se, i samu sebe. Uvrijedila je X puta sve žrtve u Bosni i Hercegovini i što je posebno poražavajuće, uvrijedila je zdrav razum.
Ko joj je dao pravo da srebreničkim cvijetom kiti Aleksandra Vučića koji je pucao po djeci Sarajeva, a kraljica joj je žena kojoj je Slobodan Praljak heroj. Idi Munira i ne gadi nam Srebrenicu. Ne diraj u žive rane, ako si sposobna pregaziti i prodati žrtve genocida i ako nemaš pojma šta se desilo u Ahmićima, Prijedoru, Zvorniku, Foči, Višegradu itd. idi i pokrij se, ne pojavljuj se nikad više. Ne organizuj konferencije i ne slikaj se pred kamerama.
Zadnji stadij genocida je negiranje genocida, a to genocidasi cine. Srbi su genocidan narod.
Znalo se od pocetka ko pruza podrsku.Bravo Angie
Nemas ti pojma dusice narkomanska
Onda ti njima lepo doniraj jedno 1.000.000 USD! Res, non verba!
Acta*
@Tiger I Izvoli?
Like Like Like !
gledao sam je jucer u filmu "gone in 60 seconds" sa nicholas cage-om. ima ona scena sjede oni u kolima i gledaju kako se dvoje natezu pa kaze andzelina ne znam sta je bolje sjediti u kolima ili guzit se a na to ce cage bolje je sjediti u kolima i guzit se pa joj lagano zavuce ruku. ja kontam sace past hjebacina kad andzelina kae ne mogu ja ovo radit sad i pobjeze........OMG!!!!!!!1
Lud si ko struja
Neke od njih su najljigavije i najodvratnije žene ikad jer su zaradile na smrti svojih sinova.
Posebno je Munira jaka.Jaka kao crna zemlja.Ima u nekretninama koliko hoces a ko zna stanje na racunu...
Anđo, usvoji me! Za života cu te pjesmom darivati
Lijepo je sto zena prizna i cijeni bol majki
Harry Potter i snažne poruke Angeline Jolie.
@koksibal ma jok ... neg svi fataju poene na našoj tragediji