Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je tehnologija još neisporbana, da hoće prebaciti cilj pa u centralu SDA u Sarajevu ! Ne bi svijet mnogo žalio, a i ne bi se mogli prekinuti diplomatski odnsoi jer ih nemamo !
hahahahhahahahahhahah presmijesni ovi kerojedi sto jedu korov i beton na ulicama
Pocinje propaganda i ubjedjivanje amera i saveznika kako je rat neophodan!
Nek produze onaj zid sa meksikom na 30 km visine i bice sigurni 😂
Severnokorejski nuklearni program je još u ranoj fazi, balistička raketa male razorne moći bi možda i doputovala do zapadne obale SAD, ali teško da bi na nju mogli da natovare i nuklearnu bojevu glavu. U slučaju eventualne Američke invazije, najgore bi prošle okolne države do kojih mogu da dopru Kimove rakete (Japan i Južna Koreja).
Ma i da ima domet, ovi imaju protivraketnu odbranu, ne bi daleko odmakla nakon lansiranja. Realno, S. Koreja je opasnost samo za susjedne zemlje, ovo ostalo je američka propaganda.
@hogar_strasni Anti raketni štit je nepouzdan, u proseku zaustavlja svega 20% projektila, i to samo na mestima gde je implementiran (samo u većim gradovima). Amerima bi, na kraju krajeva, odgovaralo da Severna Koreja upotrebi svoj nuklearni potencijal na Japanu ili Južnoj Koreji jer ih američka vlada prvenstveno vidi kao ekonomske rivale, pa tek onda kao "saveznike" (vazale).
Kult vodje je prisutan i na Balkanu. Covjeku nije potreban vodja da ga voda, ali stoci jeste.
izgleda da je na redu Sjeverna koreja za uvodjenje demokratije
Kasno buraz. Ovi su već razvili A bombu, znači nema ništa od uvođenja demokratije. U Siriji je na vrijeme spriječen razvoj A bombe, pa je uvođenje demokratije uspješno sprovedeno. Trenutno je u fazi realizacije projekat "Iran".
U nasem regionu je u vecoj mjeri kontaminirano podrucje zbog ovolikog fasizma i lopovluka, koji ce trajati hiljadu godina, na sistemu uhljeba, koji se kao Koreanci klanjaju vladarima za saku maraka.
Ja na prvi pogled mislio neka nova džamija.
Prije ce ova raketa pogodit samo Sjevernu Koreju, nego dobacit do Amerike. - Udruženje samoukih naučnika BH.
Vrelo na Pacifiku J. Koreja uzima u najam jos THAAD-ova Kina protestira zabog razmjestaja J. Korejskih projektila na njenim granicama. Za sada racune placaju J Korejske kompanije (Samsung, Daewoo, LG ...), zbog pada izvoza u Kinu ( J Koreja je u Kinu izvozila oko 14 mlrd USD mjesecno, sada samo 6)
Ne bi ni usao u zracni prostor SAD-a bio bi unisten taj projektil,ovo je smijesno stvarno...
@nexxy kako znaš?