Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaluđujete narod svojim spletkama a ne pričate šta vehabije/"pobunjenici" rade po Siriji... Juče je poklano 450 Kurdskih civila u Siriji ali nigdje to niste objavili... Koja kontrola uma,, nevjerovatno...
Neće da napišu, zbog toga što gazdama ne ide na ruku. Kurdi treba da iskoriste sada istorijsku šansu i da riješe svoje vjekovne probleme
Dok se nisu pojavili POBUNJENICI bilo je mirno !!!
Sta si ti sad htio time da kazes? Pa logicno da je mir dok se neko ne pobuni. Isto kao da si rekao dok nije svanulo bila je noc.
eto posla turskim firmama da renoviraju sruseni alep i ostale gradove, jer su oni planski pustili da braca selafije ruse do temelja. a naravno sve ce to braca iz zaljeva finansirati, kada imaju naftu Bogu hvala.
Mnogi kazu da je Sirijski sukob po mnogocemu slican onom u BiH , ... rezim je napao na MUSLIMANE, i svakodnevno ih napada iz zraka i raznog oruzija , MUSLIMANI iz cijelog svijeta idu danas u Siriju kao nekad u BiH da odbrane cast , imetak MUSLIMANA , insAllah ti napori ce se isplatiti i alevitske i sitske pse koji su po svojim zlocinima isti ili gori kao nasi domaci ustase i cetnici , ce stici zasluzena kazna na dunjaluku i ahiretu , ... Da Allah pomogne mudzahide Sirije i ubrza im pobjedu, Amin
gradjani su godinama za ovo izdvajali od grla da bi za godina dana sve stukli, a sve zbog nekog zapadnog mudonje i njihovog "humanog" interesa i "gradjanskih prava"
i ovaj klix jede go.na,što nepiše malo o ovome http://www.uskportal.ba/index.php?stream=vijest&vid=30581
podrška sirijskoj vojsci u oslobađanju alepa i cijele sirije od jazavaca.
Ovakav je i Berlin bio nakon rata, pa sta uradise Rusi od Istocnog dijela grada, napravise metropolu!
hej, rusi napravise metropolu hahaha. pa i danas su jos vidljivi tragovi lose izgradnje tokom komunizma u istocnom berlinu. uporediti samo saobraćaju strukturu, zgrade, javni prevoz sa zapadnim berlinom i sve je jasno.
p.s. rusi su ga i porusili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alep je najveci grad u Siriji. Napravili ste gresku u prvoj recenici.
Izdrzat ce Assad ovaj napad vehabija i izdajnika, a onda ce zemlju drugacije gradit...
http://www.youtube.com/watch?v=fM3aiaqsMqU Asad ubija sirijske civile,sirijski pobunjenici ubijaju kurdske civile...cry me a river.
Sve u svemu, jedna grupa primitivnih majmuna koji su od islama slabo šta naučili.
'The hottest places in hell are reserved for those who, in times of great moral crisis, maintain their neutrality.' Dante A. Stvarno strašno - al opet, da bi se zaustavio ovaj konflikt treba uticati na jednu stranu, al' onda ko god da se umješa će petrpiti bijes i teror druge strane. Da se X zemlja umješa, sa najboljom namjerama da zaustavi ovaj pokolj - ko može garantovati da ta zemlja X neće osjetiti užas terorizma druge strane u svojoj zemlji?
Za šta služe ove organizacije, za "stating the obvious"? Pošto se redovno oglašavaju NAKON što države iz kojih dolaze zakuhaju u određenoj zemlji, izazovu rat koji uništi kompletnu njenu infrastrukturu i gdje strada na stotine hiljada ljudi.
@escobar_: Jeste. Upravo za "stating the obvious". Od tamo gdje je to "obvious" onima tamo negdje gdje to nije "obvious". A posto ti ide Engleski, evo ti citat. The objective of the organisation is "to conduct research and generate action to prevent and end grave abuses of human rights, and to demand justice for those whose rights have been violated." Amnesty draws attention to human rights abuses and campaigns for compliance with international laws and standards. It works to mobilise public opinion to put pressure on governments that let abuse take place. Znas ono kad neki kukaju "pa sta taj svijet/zapad radi, sto to dopusta"? Eh, ti iz Amnesty International od svoje dobre volje, bez da ih iko tjera ili da im placa po ucinku apeliraju na i informiraju javnost u tom svijetu/zapadu da traze od svojih drzava da se uradi nesto "po tom pitanju".
A svijet ovo sve mirno posmatra...
svijet je to i organizirao.