Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je da uhapsite cionistu Larry Silverstein-a, koji je osigurao WTC tornjeve u New Yorku na potpuno uništenje usljed terorističkog napada 11.09.2001 dvije sedmice pred napad, te istražite zašto baš taj dan on nije došao na posao, kao i cijela porodica i poznanici koji su dan prije napustili New York.
Sami sebe uništavali da bi se domogli rudnih i naftnih bogastava Afganistana i Bliskog istoka. Na kraju ispušili na obadvije strane u uletili u neviđenu recesiju.
Po sistemu laznog napada na svoje zgrade sve u svijetu se desava
Kad imaš viška para onda zabijaš nos svuda po planeti
Sta SAD briga za drzavljaninom Somalije jer Somalija treba da rijesi taj problem.Info za Amerikance nek uplate lovu a eno njega na autobuskoj stanici u Sarajevu na semaforu
Dobro ste ga obučili kada samo za informaciju dajete tolike pare. Najgore je kada vam se otme vaš učenik. Zna kako funkcionišete.
Možda da prestanete činiti nepravdu po svijetu, možda u tom slučaju uštedite pare koje nudite za pronalazak nekih likova?
Kome smo mi vjerovali i od koga mi ocekujemo da nas zastiti. Stali na stranu onih koji godinama ubijaju neduzne. Uzas.
Nadam seda ce Kina i Rusija ujediniti svijet protiv ovog zla Americkog. I sve vise mislim da je onaj Ruski ambasador u BiH u pravu sto kaze Bosna ce nahebati, NATO ce vas zahebati
AgentHaman007 a ko Dodik nece koji stalno blebece o odcjepljenju i cini život u BiH sve gori i gori a on kome ono ide u posjetu kako ne vidite da je svijet samo jedan veliki geopolitički šah
Vec vas je svijet obicni skontao ,stvarni teroristi ste vi koji ubijate Palestince i ostale na dunjaluku pod prizmom terorizma . Samo da se zna fa za sve one koje vi etiketirate kao teroriste da je to ustvari sasvim suprotno i da su oni ustvari borci protiv vas koji terorisete svijet. Ovaj covjek je po faci se vidi prelijep sa nurli licem ,a vi sa svojim maskama i smrknutim i crnim licima se odajete ko ste ustvari.
Ma dosao sam do faze da ne vjerujem da ovaj i slicni likovi uopste postoje. Lakse mi je vjerovati i ima vise istine i u teorijama zavjere
Ja mu želim da što duže živi i da što više terorise amerikance i cioniste i sve one koje ubijaju zene i djecu pod plaštom "borba protiv terorizma"(jer ta borba se samo na muslimane odnosi)
Zapad je moralno krahirao, nema drzave gdje nisu meaetarili, cak i kod nas su nametnuli poslusnike
eno ga kod ČAJE na Modračkom jezeru
Svi imaju pravo na slobodu,osim Palestinaca
Lako je nastampati dolare kad mozes falsifikovati vlastitu valutu. Kad petrodolar postane samo dolar dolazi vrijeme za naplatu.