Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vec cetvrti clanak o Rusiji, Ukrajini i Americi u posljednjih pola sata. Polako ljudi dragi rasporedite to malo bacite nam koji clanak o kulturi. Jos je rano za ove teme.
Sta kazu gdje ce ih poslati?U AbuGhraib ili Gvantanamo?
Amerika je tvrdila da Irak ima oružje za masovno uništenje.
Vratite nam Koronu i onoga Ghebreyesusa iz WHO-a na naslovnice, tako vam svega. U ovih 4 dana smorili ste sa ruskom invazijom više nego korona za dvije godine.
HAHAHAHAHHA Pa jebote koji je ovo ocajnicki potez! pokusavaju sve da skinu sa sebe etiketu da prizivaju rat tj. mogu samo kleknut pred gospona Vladimira i otkopcat mu slic...
Na takvim spiskovima se nalazila i moja famelija i komsije 92 u Istocnoj Bosni ,Bosnjaci,za kojima se jos traga nazalost.
Samo zahebancija u komentarima a u stvari radi se o vec davno oprobanom receptu sto je vidjeno kod nas…. O ljudska gluposti, naivnosti , koliko malo ti treba da najvaznije, ono sto bi trebalo biti sveto pokrijes prasinom zaborava i zablude.
srbi su u bih pravili isto tako spiskove u ratu koje bošnjake treba smaketi a kojima se "smilovati" pa ih samo opljačkati i protjerati,to je srpski fol.
Takodjer prave spisak i duplih slikica Panini sa zadnjeg svjetskog pa kad uđu da se mogu mjenjati .....
hahahahahah pa nije staljin
Teži oblik medijske paranoje...
A cijena plina skače i skače i skače i skače i skače i skače i skače i skače I skače I nikako da stane.
Imperijalisti su sa propagandom gori od komunista nekada.
Sve bi shvatio ali ne mogu da shvatim da ima i dalje budala u Bosni koji govore kako je ovo fantazija, a to se baš njima dešavalo, a to su radili današnji putlerovi agitatori i njihovi očevi sa ovog klixa. Bitno je da oni drže kako je putin bog i svaku očiglednu laž bez ikakvih dokaza koju izbaci rt i sputnjiknews je novi aksiom, ali šta god i koliko god dokaza im podastrli ovi drugi to je laž
I srbi su ovo isto radili. Ko je od koga prepisao ne zna se.
U ovo ne treba sumnjati uopšte, Ruski režim i dalje ima elemenata totalitarizma/staljinizma i "čistke" su omiljena metoda. Putin je uspio šarmirati i dopasti se i mnogim običnim , naivnim, ljudima i na zapadu ..ali razmišlja kao hladni , sračunati KGB- ov bivši operativac, i - hladnokrvni ubica!
Generalno, rat je veliki idiotizam
Ovi Ameri umjesto da ih mire, oni ih čini mi se huskaju jedne na druge. Prvo datum napada, pa trupe koje se ne povlače, pa sad spiskovi. Rusima vjerovatno druga spika. Oni ga cini mi se onako prijateljski svima sukaju..
Ono, bas me briga kada gluposti neko lupa..ali ipak ću ti odgovoriti, pa " Ameri" su glavni uzrok, odn NATO-ovo širenje na Baltičke zemlje su povod konflikta