Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Vam naslova. Nama ne igra nikakvu ulogu. Zadnja smo rupa na sviralu svima. Svi se trude da trump izgubi ali on radio posao odlicno. Mozete pricat sta hocete
@LuigiVodoinstalater niko ne primjecuje da nije zapoceo jos ni jedan rat, za razliku od prethodnih
@LuigiVodoinstalater sta je dobro uradio de nam u kratkim crtama da i mi znamo!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
a retardiranog naslova, kako samo klix umije...
BIdon prazan
Kakav naslov! A novinaru, da li si se ikada zapitao koliko je ratova pokrenuo taj isti Biden zajedno sa Obamom, a koliko Trump? Naravno, bitan je populizam i spominjanje samo onih činjenica koje ti idu u prilog
Kakv neuvjerljiv argument i usporedba novinara R.D. "Biden koji je prvi Miloševića nazvao ratnim zločincem..." Ako je to njegovo najveće djelo i uspjeh, a kako ga novinar navodi u naslovu trebalo bi da jeste, u kontekstu marginalnog pitanja i odnosa prema BiH i "kontroverznog Trumpa" nije mu neka prednost koju novinar sugerira BH javnosti. Možda bi s više od jednog pasosa posvećenog Bidenu novinar bio uvjerljiviji.
Inace novinari pucaju od objektivnosti i neutralni su vazda ... Nije dzaba ciro govorio najjaca vojna sila su novinari crno u bjelo pretvaraju
Za Ameriku s ekonomske strane koja je gotovo najbitnija je bolji Tramp, za nas je bolji Biden jer osudjuje zlocince, za svijet je bolji Tramp jer ne ratuje sa svima, za Palestinu je bolji Biden jer podrzava zrtvu, a ne ugnjetavaca... Ukratko mi bismo Bidena, a njima je bolje da izaberu Trampa 🙃
Biden je imao kljucnu ulogu u bombardovanju Srbije, da nista drugo nije uradio ovo je dovoljno
ooo Boze, maknite ovo smece R.D. koje se pokusava nazvati novinarem, fuj kad mislite da kljuks ne moze nize, R.D. dodje da dotakne dno dna. Sramota za novinarsku profesiju kome je mamica sredila poziciju da ne zica dzeparac vjecno.
BIDEN KING
Legendo dosta je sto glasas u bosni za ove nase lopove, ne mizes i amerima sad vlast birat.
nisam birao neko kažem BIDEN KING
Kod nas sve neki kvazi strucnjaci
@citamotuA4 Koliko si ti opterecen.Gledaj sta se desava u tvojoj zemlji pa razmisli za koga ces glasati a ne sastavljati romane kako ce Biden i Trump pomoci narodu u Bih,bas ih briga za nas.
Džaba vas Soroš plaća, Trump pobjeđuje.
Ako se ne varam Trump je barem 90% stvari obecanih na pocetku mandata do sad ispunio
Nevjerovatno je koliko su se mediji jednostrano svrstali na stranu Bidena, ali od reda svi. Ne favorizujem ni jednog ali bukvalno svi mediji širom svijeta su kao po zadatku od Trumpa pravili klauna, budalu, ekscentrika itd. Kao trenutni predsjednik zaslužio je barem više poštovanja u obhođenju. Čovjek jest kakav jest ali su ga ipak građni Amerike birali i prvi put, jesu li to prvi put bili svi mudri a sad su budale? Ozbiljna analiza njegovih postupaka dat će odgovr na ovo pitanje.
@Poreskiobveznik plaćaju vodeće medije, Klix u BiH a Index u Hrvatskoj, da rade u korist Bidena i novog svjetskog poredka.
@Poreskiobveznik Pa medijji su prošle izbore, i to "ozbiljni" u SAD, svašta pisali. Na primjer "Hillary Clinton has an 85% chance to win." NY Times. I to na dan izbora. Ovi naši samo prepisuju. Umjesto da obrate pažnju na one koji su tada spominjali da je tijesna trka na izborima, pa da vide šta sada pišu.
Biden sto posto dobija izbore a onda Dodik na aparatima ,a Covke će dobiti po ušima
i ako pobjedi vama ce biti isto