Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi rokaju di god hoce, koga i kad hoce i onda se amerikanci kao zabrinu i svi odvracaju Iran od napada kao ako krene stat ce iza izraela pa kao 3 svj rat...ne kontam sta trebaju svi sjedit i cekat da ih zidovi sve porokaju
A on Isus reče: 'Vidite li sve to? (Jerusalim) Zaista vam kažem, neće od ovoga ostati ni kamen na kamenu. Svaki će biti razvaljen." - evanđelje po Mateju.
Vidi druže mnogi ne znaju da je autor tih evandjelja Sveti Pavao. Nikakav Matej. Niti bilo koji drugi od Apostola. A pravo ime tog Svetog Pavla je Šaul.iz Tarsusa koji je progonio Isusa, i nakon što je Isus uskrsnuo, taj je samog sebe proglasio za 13-tog Apostola, i napisao kompletan Novi Zavjet koji ti ovdje citiraš. Kako se nitko ne zapita, a gdje je to Isusovo Evandjelje? Pa njegovo Evandjelje je uništio upravo taj Sveti Pavle
Ameri su najveci hinjavci. Ratuju u Ukrajini, Palestini bez svog ljudstva i indirektno. Za skoro svaki rat su oni odgovorni u zadnjih 30 i kusur godina. Pravi ljigavci
Osim genocida nad Palestincima , Izrael ozbiljno ugrozava svjetski mir i poredak. Svi bi trebali osuditi Izrael, bojkotovati ga i uvest totalne sankcije ovoj nasilnickojj tvorevini.
trebaju sravniti amabasadu izraela i to je 1:1
Izrael ce nas uvuci u III svjetski rat
tacno stoka
Ovozemaljski svijet totalno proklet i beznadežan.
I amerikanci i izrael, samo traze belaja i kad se uzvrati svi su krivi samo oni nisu.
Kad je izraelu tesko iran je tu da uskoci da prijeti a oni onda spremni protiv irana i tako 50 godina
A kada cionisti rokaju Iranske generale onda je to odbrana haman !?
Iran ce i da dohaka cionacistima 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
Još jedna šipak država!!!
Iran ima pravo na samoodbranu. U čemu je problem dvolični zapade ? Udri ajatolah ne žali.
Niko nije za rat, ali zlo sa zapada trazi i trazi.
Tursko-Iranski savez mora biti! Kao nekada Seldžuci, a odmah će i Pakistan i ostatak muslimanskih država, posla ima preko glave.. Ummet je unazađen i zapušten, Saudiju, Izael pa sve redom urokati, vehabizam je unio masovnu psihozu među muslimane. Neko mora stati vehabihskoj propagandi u kraj, veći su kjafiri vehabije nego svi ostali din-dušmani!
Nema pravde dok mač o mač ne udari. Pa čovječe, kršćani onako mudro šute i krste se jer i oni uviđaju ko su vehabije, samo ti idioti misle da su oni nešto, još se diče i osjećaju ponosno što ih više sereš po mahnitoj glavi jer tad je najponosniji misleći da ga pljuješ što je u pravu. Isa a.s (messiah) oživljavao je mrtve ali budali ništa mogao nije pa kako da izađeš s njima na kraj osim..
Ko tebi dade plajvaz u šake. Bez dokaza lupas ko martin po diviziji. Perzija i jeste kriva za propast osmanskoga carstva.
jel to kraj dosao? Kraj izraela = primicanje kraju ovog svita