Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je iko slican Hitleru onda ste to vi.
Vise od deset hiljda ubijene Palestinske djece..je dokaz ko je blizi Hitleru.
Hitler ja za cionisticke naciste bio filantrop
Prema riječima višeg američkog zvaničnika za ABC News: 5 projektila pogodilo je vazdušnu bazu Navatim i oštetilo transportni avion C-130. Takođe, najmanje 9 projektila probilo je izraelsku protivvazdušnu odbranu i pogodilo dvije vazdušne baze. Visoki američki zvaničnik je također rekao: 4 iranske balističke rakete pogodile su drugu zračnu bazu u Negevu.
Bukvalno ogromna steta i bruka za tzv neprobojiv zeljezni stit
brate izrahell je obicni tigar od papira i oni su samo jaki na Palestinskim civilima, zenama i djeci i Iran bi njih sravnio sa zemljom u 24h kad bi se sukobili
Čuj mu nastupa!😅Garantujem da ni sam ne vjeruje u ono što priča isto kao i svi predstavnici zemalja u UN-u! Mislim da su i oni koji su mu pisali govor tražili pomoć od AI
glupan
Vama je Iran ispraznio novčanik u samo sat vremena a ti sad pjeni po UN-u.
Svi su oni hitleri i iran i izrael i amerika i zapad i rusija i kina. Ko danas nije hitler? I bosnjaci i srbi i hrvati su hitleri. Nema tog ko nije hitler i to je jedna jedina istina. Niko nema lijep zivot u ovakvom svijetu siledzijstva. Sta ce bilo kom ovakav zivot. Narodne osjecaje je lako manipulisati. Skole karaktera, covjecnosti, humanosti na globalnoj bazi nece niko jer je napredak u manipulaciji istih i napuckavanju na druge s laznim izgovorom. Ko je kriv? Bas svako je kriv.
TO TI “JE NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA “HICO””
Samo gamad Bojkotovat pare ih najviše bole.
Nije vas hitler rahmetli bezveze zive palio.
KAKVA GAMAD MA NIJE ADOLF BUDALA
za vas cionisticke naciste je Hitler bio filantrop mater ti incestoidnu
Još uvijek traje genocid u Gazi, ovaj majmun nekog drugog poredi sa Hitlerom, Amerika se pravi luda i klima glavom na ove nebuloze. Doći će i vama kraj kad tad.
Kako je moguće da se ovakav govor toleriše u vijeću sigurnosti, ovaj opisuje Izrael i onda to pripisuje Iranu, tragikomedija.
kako danas olako svako za svakog kaze da je hitler, eefinitivno nikakve vise globalne ni pravde ni rezona ni logike ni principa nema prosto mi se ne svidjas - hitler si onaj napao ukrajinu, haos napravio ali ne - ukrajinsko vosstvo je nacisticko za njega ovi gaze Gazu mjesecima, biju sve sto se mice ali ne, nisu oni losi momci - iranci su nacisti...itd, nidje veze
Ma ti su đubre veći Hitler od Hitlera kome ti prodajep maglu, sram da vas bude ubice, ma trebao vas je hitler potamanitim šta radite tolike godine palestincima.
Vi ste zahebali i Hitlera, vi da nekog poredite s njim pa niste normalni pichke jedne
Ebem ti sjeme kjfire, doce i vama kraj ako bog da!! Vid mu face šejtan pravi!! Aferim Iran nek si pokazo kjafirima!!