Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hafize, nabijem te na kurac!!!!! a znas zasto? pa zato sto se pravis pametan ali nikako ti ne ide, jebem li ti mater idiotsku!!!!!!!!!!!!!
cuo sam da je nasih ljudi otislo za Irak, neki sto su obezbjedjivali ambasadu i to. Jebo te zamisli tolka lova, a nista ne trosis, tri obroka, smjestaj. U picku, samo kad bi zno da ce te u kakvo mirno mjesto poslat.
sta mislite sto su stavili osvjetljenje na vilsonovom hehe pa radi njihove jebene zgrade usaida linafo hehe zbog kriminala oni dali lovu vise nemozes se ni fatati na vilsonovom :)
aha: nemoj u komicare, umrijeces od gladi tfu: sto si tako rjecit? ?: Bog te cuo. hajro: kakav to jos genocid ima, osim masovni? Pojedinacni? pravda: Evo $1000 dolara da to "amerikenjac" nisi uspio sam smislit' . Hajde reci posteno. Znas kako znam? Zato sto je "originalno" u pizku materinu.
Super meta za bin Ladina..e ovih amerikenjaca vazda oni hoce nesto najvece...
aha svaka ti cast na komentaru!
a koliko placaju u bosni sofere za infor ??
plata dobra ali lave moj i glava u torbi. VOZI PA DOKLE DODJES
"aha" je to najbolje reko.
raja ba znatel da ameri (halibarton) placaju 80 000 DOLARA za godinu dana ugovor za shofere u Iraku. Jebo te, pa vrjedilo bi riskirat
Centar spijuniranja za Evropu nalazi se u Britaniji,svaki telefonski razgovor se prisluskuje. Takav centar ce biti i tzv. ambasada i Iraqu. Za Aziju. I Kada su izvrsili masovni genocid nad indijancima, gradili su tvrdjave.
Najveca ambasada=najveci interesi=bice jos 50g(najmanje)najjeftinij benzin(4puta jef.)na zapadu aferim!!!
bravo aha,dobro si ocijenio.
Cista kolonizacija.
neki to zovu inace vojnom instalacijom obavjestajnog karaktera, drugi to zovu centrom za spijunazu, a ima i onih koji to zovu vojnim utvrdjenjem za kontrolu nad regijom... a kako to zovu amerikanci? ambasada. hahahahaha