Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Alma
Moglo bi i kod nas u BiH biti ovako uspješnih i mladih žena, ali nažalost ova naopaka politika ne voli pametne i sposobne nego glupe i poslušne..
Sve cestitke!!! Nek je sa srecom
Minstrica pravde nasa djevojka . U svedskoj takodje .U njemackoj imamo dvoje u Bundestagu . u Engleskoj Bosnjaci sjedu u Domu lordova i rade u ministrastvu vanjskih poslova . u USA smo dogurali do Kongeresa . to su djeca onih koji su iz konclogora dosli na zapad . Volim Te Bosno !!!
Ne vidim njenu bitnost da se pise toliko o njoj, njen uspjeh ali to sto vuce korijene iz Bosne nema veze sa bilo cime, ona je austrijanka i kao takva je ministirca a ne kao bosanka.
Koliko je ona tamo pozeljena pokazuje video na YouTube od Martin sellner ili intervju sa oe24 koji je imala ! Ja kako znam zamjeraju njoj sto je posjetivala vehabisku djamiju u gratzu a ne neku liberalnu bosansku.
Izgleda da su pametni, inteligentni i obrazovani Bosanci našli svoje mjesto samo u vladama, Njemačke, Amerike, Austrije, Švedske, Australije...nama su ostavili samo škart?
Sretno!
Ku.rčeva vlada.
💓💓💓
Lijepa i pametna. Mi nemamo ovakvih samo zato jer ne mogu uspjeti u korumpiranom okruženju.
Dobro je, bar jedna lijepa vijest danas, vec sam se bio prepao
Idemo Alma idemo.Samo neprijed i zelim ti mnogo uspjeha.
Neka je hairli i tebi i austriji 👍😂
cestitke
Ja sam 100% ubjeđenja da Alma ima austrijsko državljanstvo, da je naturalizovana Austrijanka i da ne zna beknuti jednu riječ na bosanskom jeziku. Ipak, svima su puna usta "naše" Bosanke. Ne bi ona ovdje dospjela da sekretarice stečajnog direktora neka žalosne firme koju su naši pametnjakovići (koji se Almom diče) privatizacijom pogurali.