Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je najpametniji...baca šuplju i lupa pare..
kosovo nikada nije ni trebalo postati nezavisna drzava. to je bio pocetak novog mracnog poglavlja, ne samo balkana, nego i sire. to je izmedju ostalog bio i glavni putinov izgovor za proglasenje nezavisnosti dijelova ukrajine. ko god je mislio da ce kosovo biti samo presedan i izuzetak - dobro se zajebo.
neka i ovaj nedojebani punoglavac nešto prokomentariše...
Momak vidi širi aspekt krize na Balkanu i šire. Dodvoravanje bilo kome, bez iznošenja istine koja se zasniva na činjenicama, vodi proširivanju krize, rušenju demokratije i osnaživsnje diktatorskih režima.
Adis je podržao Denisa i osmorku što o njemu govori da je zreo i pametan političar!
I ovaj se usutio za izdaju osmorke. Ne smeta mu vise ni Covic ni Dodik.
nemoj!!! tako si pomogo i BiH pa pojo vuk magarca
ovaj musliman je lud.vagner u srbiji.pa rusija ne moze da pomogne ni sama sebi.dogovore krse siptari.sta je sa ZSO.deset godina nikako da je formiraju a potpisali su.njihova siptarska policija ne sme na sever bez odobrenje 4 nacelnika srb opstina i to krse.more ahmetovicu namacka slugenjaro teraj se u p.m.berlin je preuzeo 99g bankarski sistem kosova pa su sad najsiromasniji u evropi
Adis nas zabrinut ko Valentin Inzko sto je bio s platom od 25.000 eura
Dedina i Nanina crno bjela slika na zidu ....... Kad ti neko uze chevap iz ruke a ti sav saftali a ne mozes da podmazes svoju pekisnost glede prilike.
Kakvi su to, ba, ETNIČKI Srbi? Ili si Srb ili nisi, Adise, ba.
ko ovog gmaza nesto pita?
Srbi samo kad dobiju po njonji usute se..
Dao ce samo poceti 🤲