Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah upucat govno i objesit ga da visi kao primjer drugima
znaci i ti bi da budes terorista?
Eh nema kod normalnih ljudi toga, jer da ima odmah bi se ti prvi bunio, islamofobija itd.. zato zadržite te radikalne odgovore na balkanu , glasanje za radikale i masovne grobnicw
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci klix nije objavio ono sto se desilo u Lahoreu gdje je 44 Pakistanac musliman oteo 13 godisnju djevojcicu krscanske vjeroispovjesti kako bi je nasilno preobratio na islam i kako bi se udala za njega...Koliko je samo takvih pacijenata i bolesnika na putu u Europu, u samoj Europi a mozda i u vasem susjedstvu u ovim migrantskim centrima...
@nevjerni toma nije klix ni objavio kako se neki krscanin uvezao autom u Dzamiju u Mekki, da pregazi ljude!! jel to opravdano mozda!!
Na vjesala radikalno g*no.
Suživot i demo-n-kratija...
Pomislio da je to ta sloboda govora. Govori gdje hoćeš protiv koga ti volja.
Samo primajte izbjeglice.
Trazili ste gledajte. Tek sad nastupaju problemi sa tim doktorima koji su znanje stekli na vjerskim tecajevima.
Skoro 15 vijekova su mase kondicionirane da se zbog bogohuljenja rezu glave. To se oduvijek dešavalo i dešava u islamskim društvima. U Evropi još duze su bili kondicionirani da se rezu i roštiljaju 'pravovjerni' i heretici dok nisu izmislili sekularnu drzavu. Zašto bi normalan čovjek vjerovao da je svijet napravljen za sedam dan osim iz straha da će izgubiti glavu.
Crkva u 10. okrugu i Crkva u opštini Favoriten su jedno te isto. Loše prevedeno. 10. bečki okrug (opština) se zove Favoriten. S druge strane, u Austriju se naselilo toliko stoke s Bliskog Istoka koji se ne znaju ponašati, a i njemački jezik uglavnom ne znaju.
Hrvatska policija je preblaga, ali moraju djelovati u okviru zakona.
Kako vrijeme odmice "Muslimani" sve vise zatuceniji i gljuplji sta dalje reci...
vala samo maknite i oduzmite sve pare od arapa i izraela i vidit ćeš promjene,jer pare ljude kvare,gdje god pare se peru tu je i zlo veće.
PORTAL MRŽNJE !!!!
Sve neki dobri i pismeni migranti kojima treba pomoć pa se lijepo zahvaljivaju što su lijepo primljeni 👏👏👏 Sve deportirati po kratkoj proceduri pa će oni normalni reći tko je radikalan i nenormalan jer ovako su svi jednaki 🤷🏻‍♂️
@runjo123 Iz kojih zemalja dolaze migranti? Ko je razorio te zemlje i zašto? Zašto nisu prije dolazili iz Libije, Sirije, Iraka?
Ovakvi kao on su najveći neprijatelji islama 🤦🏻‍♂️
Nije vjera za svakoga
Boli me ona stvar za religijom,ali krst je puno ratova i zla donio na ovu planetu samim time podupire mrznju a vamo sve je med i mlijeko.Naj pametniji su Kinezi, Indici i Japanci kod njih toga nema ni krsta ni islama sad udaraj te minuse.