Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Užas! Šta je u glavama tih ljudi da toliko mrze svoje majke, sestre, žene. Zatrovani mržnjom, samo vide loše i zlo … a ta razmišljanja i vizije im postadoše sudbina.
Gledaj SDAovaca, sve Bruda do Bruda
Ovi bolesnici se nemaju s kim naprdjivati pa posli zene jebavati u zdrav mozak.Zenama podhitno dozvoliti izlaz iz te vukojebine.Znaju li oni za ljudska prava ili su stvarno na nivou majmuna.
U šerijatu žena živi kao kralj. Porodica, topla kuća, muž, zaštita. Vi hoćete da imate pravo jahati drugog muškarca svako veče, pa bujrum na Zapad, tako se tamo "poštuju" žene. Drugi razlog ne postoji, itekako sam islamski naučen čovjek i znam koju zaštitu i dobrotu nosi šerijat sa sobom. Niko te ne tjera da budeš muslimanka i da nosis hidžab, ali je fazon što bi vi sa sotonom dernečili, a i u dženet bi kasnije. Samo na Zapad, kod njih to prolazi.
Reci mi da sam nazadni isfrustrirani muskarcic bez da mi kazes da si nazadni isfrustrirani nazadni muskarcic. Veze ti nemas o serijatu.
ima li ko da i ove nase glumce od vjernika odvede u avganistan,poceli se i kod nas siriti
U Islamu je poželjno da se žene obrazuju,kao i muškarci...prvi objavljen ajet glasi ...Uči u ime Gospodara,koji stvara...odnosi se i na žene i muškarce.
Pa to vam je cisti islamski serijat to ste trazili dobiliste
Nije ovo 2000 kada nije bilo youtuba, sad pitas sejha googla ili sejha youtuba i vidis sam istinu. Ovaj tekst je obicna laz, prekopirana sa cnn-a ili nekog francuskog kanala
Jeste… trebaju zene da rade cijeli zivot, da odbijaju porodicu imati sve dok nije kasno u 40 godini, da budu robovi korporacija, da budu nezavisne i usamljene kao na Zapadu, da se unisti porodica, da se svakog vikenda busi sa drugim… Ma jah, tako Zapad taj feminizam gura. Svaka cast Talibanima. Nece to smece i kraj.
@Balkan Sta tebe boli qurrac sta ce zena da odluci da uradi sa svojim zivotom, kromanjonac zaostali
U kakvog li oni Boga vjeruju i koji Islam oni slijede volio bi da znam. Osim sto vide da obrazovan narod ne može slijediti vođe koje ne mogu dovoljno hrane osigurati svom narodu a kamo li šta drugo.
majmum me tretita majmunicu ovako a kamoli konj
Iznenadite j obradujte svoje punice, po cijeni od 999 aranžman novogodišnje proslave u Afganistanu ( karta u jednom smjeru ) požurite broj mjesta je ograničen
Sve je bilo laž...
Slagali su i Amerikanci, uzeli sta im je trebalo i ostavili ih u gorem stanju nego sto su bili prije invazije kao i Irak itd. Rusiji i ostalima drze predavanje o demokratiji u Iranu policija ubila djevojku i ovi huskaju,a njihova policija pobila toliko crnaca u zadnje vrijeme, smrtna kazna je ok u USA,a problem je kod drugih, drzati zarobljene u gvantamali bez sudjenja je ok, amnestirati Saudijskog princa ili kralja zbog ubistva novinara je ok itd. itd.