Skandalozne majice u Izraelu
0
'1 metak, 2 ubistva' uz sliku trudne Palestinke
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje slike koje sam videla...
SMRT FASIZMU I IZRAELU!!!
Vecina njih razmislja isto....pa bio to ovaj sa slike ili neki drugi.... Nedaj Boze da je to neko drugi uradio i napisao da je zidovkinja na slici....Digao bi se citav svijet, a kad je musliman u pitanju nema veze..... btw ovo za Hitlera je malo pretjerano ali fkt Zidovi se trebaju malo smiriti, pa nisu oni Bogom dani da im bude sve na volju jer su propatili....
ZIG HAJR HITLER
Meni je extra majica. Ima li u Bosni gdje da se kupi ?
Karao vam Hico onakav mrtav u po anusa mile majke i sestre i oceve i dede i nane i tetke i komsinice i susjede i najbolje jaranice i najbolje jarane i frendove i frendice i ucitelje i lokalne fratre i hodze! Shalom!
sta znaci \"zanijekala\" ako ko zna nek prevede molim cini mi se da ste poceli sa hrvatskim sr.anjima da se razbacujete a izraelci su fasisti to svako normalan odavno zna zivio drug adolf...
jesil \' ti fakat sumar? i još nesto znas li citati? znas ovako ide; pročitaš, analiziraš, reaguješ, a ti shumar pročitaš, ana...?#$% i onda psuješ.
bosnjaci i nacisti, braca zauvek
Ma dajte prestanite se furati na Hitlera, sve to zajedno je bolesno!
Ovo nikako nije sarkazam kad dolazi od \"njih\", ovo je sramota i užas, kako su samo nehumani!
War etwas anderes zu erwarten? Da su takvi to se zna.
koji pojedinci j e bo ti pojedinac majku majmunsku jesu li pojedinci srusili gazu i sarajevo je b em ti pola majke majmunske majmuncino jedna a ovi koji velicaju hitlera samo ne znaju bolji nacin da se izraze po ovom pitanju od velicanja hitlera a vi sto kontriraate je b o vam hitler majke!!!
pa zar moze neko hvaliti i glorificirati ljude poput hitlera....covjek nije bio normalan. isto kao da glorificirate mladića i svi mozete rame uz rame sa ravnogorcima. ovo jesu pojedinci (extremi), međutim filozofija na kojoj pociva izraelska drzava inicira ovakvo ponasanje. tako da mislim da vecina izraelaca je blizu razmisljanja ovih vojnika. zalosno je da narod koji je prezivio holokaust, pogrom u rusiji i egzodus iz spanije u srednjem vijeku cini to drugim narodima.
Idem sada pokušati naručiti desetak komada