Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedno pitanje, sta si postigao ? Snimio si story kako brzo vozis auto kojeg vise nema ? Jel vrijedilo ?
Nije snimio story evo pratim ja jel okacio
Kupit će babo bolje i jače auto...
Neka plati banderu, štetu na autima i kontejnere. Ludjak!
Bravo "majstore"!
Hvala brate
u ovom dijelu ico preko 40 kmh je ludost
imaju video nadzori sve se vidi
ovaj je sporo vozio garant haha samo gas gas👎👎👎
Cudo je udario sigurno je po ograničenju vozio i pridržavao se pravila svih.. sreca pa ljudi nisu stajali sve bi stoka pobila, uzet vozačku zauvijek…
kultura idiotskih vozaca ako je pio i prebrzo vozio a jesttt
Krov ofarban u crno, zatamnjena stakla, nabacena 4 auspuha pozadi... sve se samo kaze o vozacu. Ološ
Uzrok nesreće ku**enje za volanom.
zato benzin treba biti 7 KM, pa ga loži.
Dizel je rodjak
Ja vozim audia razumijes?
Vala baš. Šta li je uzrok da mi je samo znati....
Bar je papku bila bolnica blizu
Nepotrebno ku**enje!
Situacija sa ovim kamikazama je alarmantna i msm da je krajnje vrijeme da nadležni izmijene zobs. Za ovakve pacijente doživotna zabrana posjedovanja vozačke dozvole. Ako se odvaži na vožnju bez dozvole strpati ga u zatvor. dobro bi razmislili da li bi divljali po putevima i nerijetko ubijali ljude.
Juče hladno lik prolazi kroz crveno iz pravca kobilje glave u barama, bijeli BMW. Policija, kamera nigdje nikoga! Na ulicama anarhija! Dok policija ista sinoć gledam piše za parking kazne ovi jure 200 po gradu. Da ne bude zabune, gdje veći prioritet kazniti! Onaj ne ugrožava sa parkingom direktno druge živote!