Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako preduzeće posluje dobro i radnici su zadovoljni, pa taman da ga vodi Rus nema veze
Pametan si nema sta. Treba ga dati tebi na upravljanje.
Koliko je vidljivo iz svega ovoga cetobalijsko-ustaska i cetnicka vlast hoce da ovu profitabilnu kompaniju svede na prosjacki stap i onda je kupi za par KM, sto smo vidjeli i ranije. Zato im smeta direktorica koja vodi kompaniju veoma profesionalno. NARODE GLASALI STE GLEDAJTE.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Noorod znoo, nece zena da krade za nove SDA muslimoone koji bi brata prodali za stolicu
pa zato krade za sebe 😆😆
Jesi ti procitao dalje od naslova? Procitaj cijeli text pa onda komentarisi. Zena je ocigledno hapala, sumnjiva je i tacka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali idioti koji glasaju za Bakira jer ne daju drzavu Dodiku i Covicu su tragikomicni. Bakir je taj koji ZAJEDNO sa Dodikom i Covicem pustosi drzavu. Sve sto izlazi iz njihovih usta je kampanja kojom levate ovce.
u Nadzorne odbore se biraju nekopetentni,nestrucni i po pravilu grabežljivi likovi koji ne mare za zakonitost ,a nemaju odgovornosti
Ovo su ozbiljni razlozi naspram onih zbog kojih su Adzija, Forto i Damir Masic smjenjivali direktore komunalnih preduzeca u Sarajevu.
KLIX sto mi brisete komentare, nije dobro kada se napise istina, a nije bilo ni vrijedjanja ni psovanja u komentaru?! Brisanjem ste samo potvrdili sto sam napisao i sada mi je jasno za koga radite!
Ovo su sve povodi odnosno opravdanja za smjenu direktorice. Pravi razlog je taj što ovo preduzeće ima 43 miliona maraka na računu i oni žele da se kroz investicije i javne nabavke ugrade preko svojih ljudi i preko sina ministrice vanjskih poslova, Bisere Turković i na taj način uzmu koje milionče od ovih para. Direktorica je to prozrela i zato im je postala smetnja.
Pa moraju komunjare sad pred izbore da pocinju kojekakve urote i afere da stvaraju u zelji da se docepaju vlasti. Kako bijedno.
SDA je svjesna da ce biti pometena u kantonima, pa da joj je sto vise preduzeca da stavi pod cizmu vlade Fadila Novalica, kontaju da ce uz pomoc HDZ-a federalnu vladu zadrzat nakon izbora, mada sumnjam u to. UKC u Tuzli takodjer otimaju.
TOP 10 VLASNIKA Ginexa Naziv Procenti Datum FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE 51.0116 29.4.2022 OKOVIĆ HALIL 14.4667 29.4.2022 HUBJER SADETA 7.9432 29.4.2022 OKAC d.o.o. Goražde 7.6881 29.4.2022 PRŠEŠ HAMID 3.9111 29.4.2022 ZIF "BIG-Investiciona grupa" d.d. Sarajevo 2.655 29.4.2022 RAHMAN HARIS 2.3567 29.4.2022 ĐOZO HASAN 2.2915 29.4.2022 ZIF HERBOS FOND d.d. Tuzla 1.8803 29.4.2022 HUBANIĆ MUHAMED 1.335 29.4.2022
Sve državno mora propasti, niej mi drago ali kada neki izabrani papci vedre i oblače
Ovo Gorazed je izadato u ratu kao i citav istocna Bosna.Poslije rataa je izdato vise navrata slagano.Najveca prebvara je sto Tunel Hranjen Nije dovrsen.Druga prevara je sa Ovim Ginexsom koji ocito nekom smeta ko uspjesan Kolektiv.Obecavano je ovom Gorazdu sve i svasta i nikad nije nista ispostovano.Gorazadani kad vam Dodu ovi iz Sarajeva sve motakama ih istejrajte.
Time se dodatno stvara sumnja u prikrivanje niza nezakonitih radnji", naveo je u zahtjevu za smjenu član NO Hamid Pršeš. E kad je ovaj lopov Preses upleten u to , onda je ova zena ispravna.Prses Hamid je kupio Privrednu banku Sarajevo , zajedno za lopinom Rijadom Rascicem,Halilom Okcem , Hasanom Tafrom pokrali sve sto se mogli pokrasti u Gorazdu
ovo Gprzde je izdato u artu kao i citav istocna Bosna. P
Već se dešava da SDA sama sebe pokušava da pokrade. E, dotle je došlo.
KAD SU SE OVI IZ TROJKE DIGLI PROTIV ODLUKE FEDERALNE VLADE, PRVO STO MI JE PALO NA PAMET KAD SAM PROCITAO DA FIRMA DOBRO POSLUJE JE DA JE DILALA ORUZJE SRBIJI! KAKO SE VIDI, TO JE RAZLOG BIO, CUJ TI NJE, PRODAVALA ORUZJE SRBIJI ISPOD CIJENE ZA KOJU JE PRODAVALA ORUZJE BOSANSKIM FIRMAMA? HAPSI GADURU. AKO KONAKOVIC I EKIPA PROGOVORE JEDNU I NJIH HAPSITI! SRAMOTNO. KAKO ONA SAMOSTALNO MOZE IZVOZITI ORUZJE SRBIJI BEZ DOZVOLE MINISTARSTVA ODBRANE BIH I VLADE FBIH?
KO JE INACE IZ FBIH VLADE DAO DOZVOLU DA SE ORUZJE PRODAJE SRBIJI, ORUZJE KOJE CE SRBIJA UPOTREBLJAVATI NA TOM ISTOM GORAZDU, BOSNI I BOSNJANIMA?
POGODOVALA FIRMAMA IZ SRBIJE U ODNOSU NA DOMACE? AKO JE TO ISTINA, NE SAMO DA JE TREBA SMIJENITI, TREBA JE UHAPSITI!
AKO JE ISTINA, POSLATI SPECIJALCE FUP-a DA JE UHAPSE. AKO JE NEKO BRANI, NJEGA TAKODJER UHAPSITI I OTPUSTITI. CUJ TI SALABJZERKE, ONA DILALA ORUZJE SRBIJI ISPOD CIJENE KOJU JE DAVALA DOMACIM FIRMAMA I DILALA ORUZJE SRBIJI DOK SU JOJ DOMACE FIRME BILE ZADNJA RUPA NA SVIRALU. IDEMO HAPSI TO!
PRODAJA ORUZJA JE STRATESKO, POD PRVO, KO JE TAJ KOJI JE DONJEO ODLUKU DA SE SRBIJI PRODAJE ORUZJE KOJE CE KASNIJE UPOTREBLJAVATI NA BOSNI, BOSNJANIMA I CAK TOM ISTOM GORAZDU? NJEGA UHAPSITI. SRBIJI SE NE SMIJE METAK JEDAN PRODATI!