Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRS.
Denis Bećirović: Prihvatanje ultimatuma HDZ-a o Izbornom zakonu bio bi čin veleizdaje Bosne i Hercegovine 23.01.2022.
"SDA-u je bitna Srebrenica do izbora, a onda poslije izbora: koalicija sa SNSD" SDP Juli 2022.
Mrš
Šta mu je u čaši, da nije i on u vinariji?
Od kada je turska u kandidatskom statusu ihhhh.pa ih nisu primili
😴😴😴😴😴
Čuj čestitao građanima???? Pa zar nije šmit namtnuo legitimne narode. U Bosni nema više građana to je i osmorka potpisala i kapitulirala.
Cim ti cestitas svako treba biti ubjedjen da u tome nema nista dobro!!!
Korona je sjebala SDA, pomrli djedovi glasači.
BODO WEBER PRAVO U METU: "Ovo je poklon kojim je Evropska unija nagradila nerad i blokade na putu ka EU"
BUDALOO!!!!!
Kolonijalni upravnik i programi, standardi, načela pricipi i inicijative kolonije AA 8-ke svode se na to da su pare i pravna pitanja dati u ruke sh. koalicije a civilna pitanja i komunalije osmorki. Da Bog da se od ove osmaške katastrofe oporavimo i za 30 g. Jer, ovdje važi pravilo: sve što se jednom prepusti sh. koaliciji tu povratka nema. Prokleti da su osmokolonaši.
Građana i nema u ustavu, svedeni su na ''ostale'',da ne kažem zaostale.
Čestitamo i mi tebi korumpirani implenetatore kancerogenih pesticida što si se izvukao iz afere a evo i uveo segregaciju, i etnofašizam na mala vrata. Kandidatski status?? Neka mu je slava i hvala, a mi smo ionako u Evropi!!
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik u petak, 22. jula, nakon sjednice Predsjedništva još jednom je pred medijima iskoristio priliku da negira genocid u Srebrenici, a govorio je i o nametanjima zakonskih rješenja visokog predstavnika u BiH.
Kladionice isplaćuju regres pa su i Šmit i Satler dobrog raspoloženja.
Izdadose Trojaneri Zeljka Komsica i Gradjansku Drzavu..