Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krije se i objavljuje sve detalje o sebi na Internetu? Neka se slobodno vrati kući, ni vojska ne želi takve budale.
krije se kod Sefike!
Još i plata redovno liježe...
ŽELIM BITI ANONIMAN ! ŽIVIM TU NA UGLU VASE MISKINA, STAN.... IMAM 100.000 MARAKA U PODRUMU, ALI ŽELIM BITI ANONIMAN!
I ovi moji brkovi su lazni sve u svrhu anonimnosti haha
Ima jedna pjesma kad je rat ja u pustinju.
Žena se zove Eva?
Svaka cast za gospodina! Treba imati damu i u glavi te izbjeci cetljadijski teroruski sistem. Respekt!
Pametan,možda bi do sad bio samo broj na krstu.
Sutra ce biti naslov sa objasnjenjem- nasli ga okliznuo se negdje na sibiru na -40 naletio na koru od banane na mjestu mrtav ...nesto otprilike tako logicno.
tako su I nas ganjali, nisu nam dali da napustimo Sarajevo....da bi bilo više žrtava....
pametan
Ne do Bog rata i ja bih pobjegao u diviljnu, ne bih ratovao za izdajnike IZmetbegovice , cak prije bih otisao u HVO nego da ratujem za begove !
Neko ko se uistinu krije od drzave i vojske nece sigurno pozvati televiziju i novinare da prave intervju sa njim kako se on krije i da im objasnjava sta je i kako je uradio i na koji nacin zivi.
Pa ni novinari i TV vjerovatno ne znaju gdje se krije. Ovaj intervju je vjerovatno napravljen tako što su razmijenili par e-mailova.
Naći će tebe Putin u šumi, ne boj se
pa ko ga nađe,vanzemaljci
A da je 92.g. i da treba ici u Bosnu, pucati na nenaoruzane civile koji mu nemaju cime vratiti, guro bi se da ga sto prije mobiliziraju.
Aj, ne seri. Čovjek lijepo rekao da ne želi rat i pucnjavu.
TLN Ja bih da ostanem anoniman #2, lik se sakrio u ruskoj tundri a mi na klixu znamo gdje je, e svašta.
Ljudino, nije ruska tundra (ili prije ce biti tajga) park oko Vrela Bosne. Radi se o hiljadama kilometara neprekidne šume. Hajde ti nađi nekoga u takvoj divljini.
@883, ljudino našli ga novinari, sto znaci da je ipak dostupno tamo gdje je, sto nebi službe mogle, al realno.
Lijepo osmišljena priča za naivne i glupe. A žena mu redovno donosi namirnice, jel ?? Jel je problem upratiti ako neko hoće a kamo li Ruski KBG, hehehehe....još objavljuje okolinu...