Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle otvoreno podrzavaju Vuleta. Ovim se jednostavno dokazalo koliko Sandzaklije vise vole Srbiju od svoje matice, iako "vise" ovdje.
Pa DPS je progonio i premlačivao ljude 90-ih godina i sada treba njega podržati jel? Ako se Bošnjaci ne budu bavili politikom, onda će biti marginizovani. I znaj da ni jedna politička partija ne moze da ostvari svoje ciljeve 100%, jer uvijek se mora napraviti kompromis
Njih 10 u Rožajama podrzavaju tamo njega i vi odmah lupate gluposti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa zukorlic je bio kucni prijatelj sa picoustim i sa seseljem cetniikom.Glasace po diktatu iz BG.
Zukorlić je radio za srbijansku BIA-u i nije ništa čudno što njegovi podržavaju prosrpske elemente u Crnoj Gori. A sam Zukorlić je bio saradnik i ahbab adžije Dinokija. Bezbeli ga je uveo u svijet srbijanske obavještajne zajednice, dok mu u KS BH telekom nije bio prihvatljiv, ali jeste Mtel u kojem BIA ima servere...
bud.ale nista drugo..koju korist licnu ima???? pameti sigurno nema niti morala ni etike
Fino je Zukorlic to objasnio, nece da bude na marginama, hoce da bude glavni za nesta i zato je podrzao Milatovica, nema tu nista cudno. Drugog razloga, osim ovog privatnog, on nema. Svako, na kraju krajeva, treba da stiti sebe, da radi u svoju korist. Milo nije nevinasce, ali je za Bosnjake bolji, makar ne velica cetnike i on priznaje Genocid, za razliku od ostatka Srbije i Crne Gore. Samo Bosnjaci na ovim prostorima kupuju obecanja, svi ostali glasaju prema djelima...
Kozojebi
tebra ponašaj se, nemoj biti buzdovan
Pazar je za Rozaj druga Galaksija ,moje iskustvo sa ljudima.
Ovaj Rozaj je katastrofa
To je sve ista skola koja je iznjedrila i naseg Dritana Konakovica.
Bolji je Jakov od Mila...Milo je sa rezervistima iz CG vršio agresiju na BiH i bio rame uz rame sa Miloševićem.
Ovi sa Bradama su najvece Zlo i Opasnost za Bosnjake BIH ! A Srbijanci islamske vjeroispovjesti neka se o sebi Zabave !
Mali Zukorlić nije ni do koljena svoga babe. Vučić mu dao zrno vlasti a za uzvrat traži uslugu. Ali siguran sam da će velika većina Bošnjaka u CG gladati za Mila. Zukorlićeva stranka u CG je brojčano beznačajna.
E ovako Aleksandar Vucic upravlja Konakovicem i Nipom preko Zukorlica !
Najveci Neprijatelj Bosnjaka je Zukorlic ! Covjek koji je Marioneta u rukama Aleksandra Vucica !
Preselio Rahmetli Muftija stranka ide u drugom pravcu to Muftija ne bi dozvolio
I Muftija je bio Vucicev Igrac , Muftija je Javno Hvalio Vucica u Skupstini Srbije , a preko Nipa je pokusavao da Preuzme Islamsku Zajednicu BIH !
Ne lupetaj - on je sklopio ugovor sa djavolom
@SaintMaximin potpuno si u pravu.Bosnjaci / Muslimani u CG u velikoj vecini su za Vucica i Srbiju ali ce to kad tad doci na naplatu tj Vucic i SNS ce ih pomalo i polako gurati u stranu dok ih skroz ne izgura.Pitam se sta ce na ovo reci Bosnjaci u BiH?
skontali da milo nema više nikakve šanse pa se na vrijeme priklonili novom mladom predsjedniku