Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucicev decko😂
on se boji velike srbije...kakava yebena albanija....onog trenutka kada se ameri povuku sa kosova ili ako dodje do nekih svjetskih sukoba albanaca i njihovih pomagaca ce nestati sa balkana jer balkan je srbska zemlja.....od trsta do carigrada sve je srbaija sa tim sto ce grci,bugari i rumuni imati kao braca pravoslavne unije administrativne jedinice unutar srbije....
Ima Zuki pravo ovaj put. Koji god narod bi se odlucio za veliku nacionalnu drzavu, bio bi osudjen na poraz. Dokaz je propast ideje tzv. velike srbije, a slobodno se moze reci da su Srbi i dobro prosli, kako su trebali i mogli. Na ruku su im isle geopoliticke prilike u ono vrijeme. Albanska prica o velikoj drzavi je trazenje hljeba preko pogace, i radi se o obicnom spinovanju. Cini se da je vise zloupotrebljavaju srpske vlasti i mediji od samih Albanaca. I jedni i drugi za racun svojih gazda.
@FreeTrokutystan ma sta su to Srbi dali za Jugoslaviju? Hajde realno, za koga su to ginuli u WWI? Za oslobodjenje svoje slavenske brace, ili da spase svoju guzicu. Ili u WWII, kada ih nije bilo nigdje u partizanima do 1943, osim one sake jada u Uzicu. Ako se ne varam, ravnogorci su u Srbiji imali 15 puta vise pripadnika nego partizanske jedinice. A ravnogorci su bas pokazali da se bore za Jugoslaviju. Ni u BiH i Hrvatskoj Srba ne bi bilo u partizanima da ustase nisu pocele sa progonima Srba.
@FreeTrokutystan hahaha cuj Srbi dali zivote za Jugoslaviju, mozda Jugu gdje cete bit dominantni, ali niste dali nikakve zivote za bratstvo i jedinstvo i ravnopravnost samo ste ih oduzimali ;) ja sam prvi za Jugoslaviju u kojoj su svi ravnopravni, a u Jugoslaviji pred rat svega je bilo osim ravnopravnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Zukorlić je ovo dobro objasnio i nema se šta prigovoriti. Velika Albanija je nemoguća, ali se ta retrogradna ideja namjerno plasira radi podgrijavanja nacionalizma. Nacionalizam na Balkanu je sredstvo vladanja, način na koji neodgovorne političke oligarhije opstaju decenijama. Svi velikodržavni projekti su završavali krvlju i egzodusima. Ostavite se ideja, potrebno je zasukati rukave i raditi.
Čovjek je ambiciozan, to mu se ne može poreći. Prvo je htio biti reis u Sarajevu, pa reis IVZ Srbije, pa Predsjednik Srbije, pa je dogurao sad do parlamenta, a evo sad se bavi i političkom analizom, vjerovatno da će se okušati i kao umjetnik, jer u slučaju neuspjeha on vazda ima posao u džamiji.
on se boji velike srbije...kakava yebena albanija....onog trenutka kada se ameri povuku sa kosova ili ako dodje do nekih svjetskih sukoba albanaca i njihovih pomagaca ce nestati sa balkana jer balkan je srbska zemlja.....od trsta do carigrada sve je srbaija sa tim sto ce grci,bugari i rumuni imati kao braca pravoslavne unije administrativne jedinice unutar srbije....
srbija do Tokija a manja nego Nokia hahahahhahahhahhah
Hrvatska drzava na Drini. Te ce aBda biti jedino realno. Idemo pljuvaci 123 sad
Zasto pljuvaci. Dovoljno je reci da si budala, a to nije tvoja krivica.
Trump upravo pobrisao zabranu ulaska muslimanima na predizbornom sajtu ! Sad jel Velika ALbanija Veliko zlo a Velika Srbija nije , zavisi u koju se ruku uzme !
http://digg.com/2017/what-did-trump-do-today-may-8
Ma Trump radi onako kako mu se sa vrha javi. Covjek je citav zivot bio u uvjerenju da je kralj svijeta, a kada je postao predsjednik USA, pomislio je da je gospodar svemira. Sada ga puca realnost, i to svakodnevno. Sada je svjestan da je samo jedan tockic u masineriji, i sto je najvaznije, shvatio je da je zamjenjiv, na ovaj ili onaj nacin. Budala!
Na ovom Balkanu Bosnjaci/Bosanci su izgleda najposteniji i najcivilizovaniji narod, a najvise nas yashu, vec od Deytona...
Po meni, nikakva. Isto smatram za sve patriote ove zemlje Srbe/Hrvate/Manjine
Sta beogradske kafane urade od covjeka a mnogo se od njega ocekivalo.
hahahahahahahahahah siptari is joke
konekcija na budžet i svijetla parazitska budućnost vrlo ljekovito djeluju na muftijeve svjetonazore :))
Vidjaj kjafira..
Sasvim normalno izlaganje, a pogotovo dio oko kunića i laboratorija gdje mi volimo da nam neko kaže da su nam prve komšije neprijatelji i pod tim "ubjeđenjem" ginemo za tuđe ciljeve.
slazem se, trijezno covjek zbori !
Prvi put da se slazem sa njim oko necega
Šupkolizac......