Ima Zuki pravo ovaj put. Koji god narod bi se odlucio za veliku nacionalnu drzavu, bio bi osudjen na poraz. Dokaz je propast ideje tzv. velike srbije, a slobodno se moze reci da su Srbi i dobro prosli, kako su trebali i mogli. Na ruku su im isle geopoliticke prilike u ono vrijeme. Albanska prica o velikoj drzavi je trazenje hljeba preko pogace, i radi se o obicnom spinovanju. Cini se da je vise zloupotrebljavaju srpske vlasti i mediji od samih Albanaca. I jedni i drugi za racun svojih gazda.
@FreeTrokutystan ma sta su to Srbi dali za Jugoslaviju? Hajde realno, za koga su to ginuli u WWI? Za oslobodjenje svoje slavenske brace, ili da spase svoju guzicu. Ili u WWII, kada ih nije bilo nigdje u partizanima do 1943, osim one sake jada u Uzicu. Ako se ne varam, ravnogorci su u Srbiji imali 15 puta vise pripadnika nego partizanske jedinice. A ravnogorci su bas pokazali da se bore za Jugoslaviju. Ni u BiH i Hrvatskoj Srba ne bi bilo u partizanima da ustase nisu pocele sa progonima Srba.
@FreeTrokutystan hahaha cuj Srbi dali zivote za Jugoslaviju, mozda Jugu gdje cete bit dominantni, ali niste dali nikakve zivote za bratstvo i jedinstvo i ravnopravnost samo ste ih oduzimali ;) ja sam prvi za Jugoslaviju u kojoj su svi ravnopravni, a u Jugoslaviji pred rat svega je bilo osim ravnopravnosti
Prikaži sve komentare (141)