Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo na kraju ovog članka priznao da je cilj hrvatske strane bio da izdvoji hrvatsku komponentu iz BiH.
@umaram_mozak Sami sebi uskacu u usta. Bosnjaci brzo zaboravljaju ali ih ovakvi podsjete na to sta je Bosni i Hercegovini bilo i trebalo biti ucinjeno, a ni danas im muzicke zelje nisu daleko od toga.
vidi ga kako se povlaci olujas koji je prekoracio linije bez pucnjave kad je ARBIH prepolovila kicmu Srbima i time se on hvali..... mis
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ove budale sto su slavile pobjedu Bidena su slavile i tvoju pobjedu nad Kiturovickom, pa su se debelo zayebali. Biden jeste u proslosti bio nas prijatelj, ali nakon katastrofalne Obamine vladavine, ja se vise ni demokratama ne radujem. Svjetski lideri plesu kako svjetski lobiji sviraju, tako ce biti i ovaj put.
@mkaomiki Mihajlo nije bila Obamina politika losa za Bih, Dodik je dobio sankcije nego nesto malo moraju i nasi politicari i narod napraviti za bolje sutra
On ne moze usta otvorit da Bosnu ne pomene. Sta njeg briga sta se u Bosni radi i ko koga i zasto slavi!
U PRAVU SI. I ZA TEBE SE JE RADOVALO U BIH PA JE ISTO, MOZDA I GORE
Hahhahah sto se neofirno uvlači :)
Hrvatska bi se trebala pokrit usima kad se prica o fasizmu i da budu sretni sto im je uopste dozvoljeno da imaju drzavu. Da su okolne zemlje pametne pa da ka sto se i od Njemnacke trazilo, traze reparaciju za sve sto je 'rvatska radila za vrijeme drugog svjetskog rata, a bogami i ovog..
Uvlakač i dupelizac
Koji si ti kreten u PM
Ti si totalni retard, mnogo toga ti ne možeš da svatis.
Lijepo se zahvaljuju ovi iz političkog sarajeva na svesrdnoj pomoći Hrvatske tokom proteklog rata. Nahrani pseto da te ujede.
@PantaRhei nemojte vise nikad. Znamo kako je to zavrsilo. Bili ste na dobrom putu al jb daj da iskoristimo sansu da ih se rjesimo sa Srbima. To vam se nece zaboraviti. Cast ono dijelu HR koja je bila do kraja casna.
Šatro ti ga sestri u slezenu.....
Sudeci po komentarima. Nismo mi mrdnuli od 95. Toliko mrznje na malom prostoru. Sad nam je od presudne važnosti ko ce biti americki predsjednik. Za pet godina smo zemlja staraca koja ce nastaviti da zivi od sadake EU i drugih kvazi prijatelja. Ma kome je to bitno?
Ajd ne seri.
Providan je, bolje bi mu bilo da nije ništa ni govorio. Provali se svako malo i kad priča o Hrvatskoj pa kako neće kad se uhvati Bosne i Hercegovine.
Milanovic se pretvorio u veceg desnicara od Gojka Suska i Tudjmana .Sve samo da obezbjedi jos jedan mandat .
Šatro, majmunčina
podržava bajdena, ali kada se u sarajevu fešta, onda se "nada" da nije iz pakosti. u stvari je ljubomoran. onda kaže da je dejton okvir, i da on želi da tako ostane (podjeljenost u BiH). kakav socijaldemokrata. prva liga