Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska je prva priznala nezavisnost Bosne i Hercegovine nemojte nikad zaboraviti!
Kratko i jasno; Milanović je budala. Sreća da nema neku praktičnu moć pa nije opasna budala nego samo obična budaletina.
Burgarska i rumunija su i dan danas gurema. Bih je cak naprednija od njih a kamo Hr.
Ha, ha, ha. Strasno sta taj gurbet proizvodi. Mislim meni licno Sega samo tako. Ali Hrvati iz Hrvatske imaju problem sa njim. A mozda I ne??? Mozda su isti kao I on
Svako ispasta zbog njegove gluposti i primitivizma.
Vo!
Nek i Bugari vide s kakvom budalom mi kuburimo
jadnik
Bilo je vrijeme odavno. Čovjek nema kompasa.
Pa sta je rekao a da nije istina..
Pa nije stvar da li je istina, nego da je je Milanović šef države i da mu je funkcija da vodi vanksku politiku i njeguje dobre diplomatske odnose, a ne da izigrava komičara.
Milanović - pijana bu**la što kuka po raznim vašarima i koridama.
Upravu je lik ..samo što realnost boli..kao i ostatak ex ju republika ekonomija dubioza ( svake godine s prostora ex ju iseli se oko 250.000 ljudi). Zbog ekonomskih razloga a ne zbog ugroženosti jedni od drugih. Na zapadu se odlično slažemo mislim ljude s prostora ex ju .
Da li je politika, ili ekonomija, ili nešto sasvim treće, opet jedini krivci za tu opštu bježaniju su ovi bizoni poput Milanovića!!!! Nema tog razloga za demografski, i svaki drugi kolaps, ovih prostora, a koji u svom ishodištu nema ove imbecile koji su poharali ovaj prostor još od 80-ih godina prošlog vijeka i dolaze sve gori i gori moroni
Koje mi karaktere biramo da im pamet protjerava četvrtinu miliona ljudi iz manje više raja na zemlji. Srećom ima lijek za liječenje neradnika, zove se rad. Tako su komunisti (testiranje ideologije) ujedinili narod. Lopate u ruke i ne kenjajte U biti radnici protiv neradnika. Žuljevi na rukama protiv onih koji ih nemaju.
Ali on prica gluposti. Hr je ispred madjarske, slovacke, rumunjske, litve, presisala je grcku i portugal. Tu je negdje s poljskom. Toliko hvaljena slovenija nam bjezi za 200 eura. Uopce ne kuzim tu potrebu hr politicara i medija da svjesno i stalno crnjace i sire depru. Kao da im je cilj da ljude stalno cine jadnima.
Ovo je samo dokaz koliko je on jadan cijelog zivota iskompleksiran, šatro mangup sa zagrebackih ulica. Na stranu sto je i to ZAGREBACKI MANGUP, CIRKUS SAM OD SEBE.
Zoki nema nikakve politike a mora da se negdje vidi da je bitan i zato su lupetanja obavazna! Realno to mjesto Predsjednika je protokolarno ali Zoka hoće nešto više od parada pa najvjerovatnije dobija neke pare za to lupetanje a ja sumnjam na Putina! Em je jeftin em može da posluži kao bot! U ovakvom trenutku Putinu je to za uhar!