Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je.Samo zatvaraj i hapsi
Najbolji drug mi je iz Borova sela. Ko je prvi postvio brikade, ko je prvi isao da skida Jugoslovenske zastave i postavlje Hrvatske, ko je prvi cackao mecku i ko je na kraju ocistio Hrvatsku od Srba - sve je to poznato. Zlocine ne opraavdavam, ali je ovom zlocinu prethodilo bezbroj zlocina ZNG, policije i paavojnih snaga Hrvatske nad Srbima. Isto nesto slicno kao i u Srebrenici.
Prepustaj teritorije, daji ustupke, sklapaj saveze sa konjusarima i poturicama i a raju nam se sve odbije od glacu i jos mi krivi. http://srbski.weebly.com/uploads/4/8/9/7/48971821/958453_orig.jpg
I da dodam: Od cega bi zivjeli Simici i Klix da nema price o genocidu, zlocinima i posranoj politici. Gorak je vas hljeb koji jedete, braco Simici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vukovar je rana na srcima svih normalnih ljudi. Takvo nesto je tesko zaboraviti. Tkz JNA je bila cisto zlo. Smijesno je da i danas neki njeni bivsi pripadnici iz tog vremena tvrde da su se borili za Jugu mada je JNA izgubila legitimited i legalited jos davno sa izlaskom Slovenskog rukovodstva iz SKJ.
Jugoslavija je bila paravan Srpske države, najveće zlo svim republikama u Jugoslaviji. Srbi krive tamo neke zapadnjake, usa , vatikan. Nikad se ne zapitaju da nisu mozda oni krivi, njihovo bolesno srpstvo za čitav ovaj rat na balkanu.
@VenaCavaSuperior Ahihihihi.Srbi nešto oslobodili.Pa austrijanci ih otjerali u p.materinu i nisu nosa pomolili dok sile antante nisu izvojevale pobjedu.Krf,Plava grobnica i ostale "srpske pobede" su pravi dokaz junaštva.O bolesnici zašto lažete svijet.
@katonix4 Hajde što lažu svijet nego i sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi Srbi u jednoj državi, to je ideja koja nas je sviju jebala. Jedino Slovenci su prošli neokrznuti jer nemaju Srba u državi. Imam osjećaj da će jednog dana i u Austriji proglasiti neku autonomnu srpsku Austriju.
@Indigont Srbi su u Jugi drzali sve ugledne pozicije, bili učitelji , profesori, glumci itd. Juga , paravan Srpske države koja je propala u vodu kada su se ljudi počeli buditi.
Genocidaši.
Cisto sumnjam da su u zatvoru...