Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mogao prihvatiti da ne plaćaju ratnu odštetu da to zalebu prevare da izbjegnu kao i kod nas što jesu hvala Bakiru na tome, a da smo im poslali račun za odštetu da je Hrvatska im poslala račun za odštetu da im je Kosovo poslali račun za odštetu pa Srbija bi propala ko kauč hvala još jednom Bakiru što nas je izradio da im ne naplatimo ono što su nam uradili
Upravo taj propust fakturisanja ratne ostete od stane polu politike i trgovine SDA je kljucna i historijska greska Bosnjaka koja je nemjerljiva ni sacim !? njihova sramna kvazi gospoda i lideri jucer pisu neke polu-zakljucke a od zlatnih kasika nista... Sikter munafici, beduini...
Kakva ratna odsteta ljudino, BiH je skolski primjer gradjanskog rata. Pa zato danas imas 3 komponente u oruzanim snagama. :). Ako ti je promaklo, postoji i RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U oci vas gleda i laze
Ne vi ste najvece humaniste na Balkanu Koji lazov i smrad da bog sacuva
Koji manipulator. Ko jos vjeruje u njegove lazi.
drugim rijecima ne moze da prihvati istinu nista novo,a zna se ko ne moze da se suoci sa istinom,znaci pi... u dusi kao i obicno
Bakiree sjetimo ti se Alije cestoo da znas
Jok nema govora
Ratnu odstetu bi Srbija trebala da placa BiH, da nas onaj isprdak Bakir nije debelo izdao
Kaze: Nisam potpisao Znaci: Sve je gotovo.
Iluzorno je očekivati da jedna zemlja vlastiti dio svojeg teritorija prizna kao nezavisno, pa makar to bila i Srbija.Ovi evropski aparatčiki precjenjuju svoje "integracije " i "članstvo".
Kosovo Republjik !! Htjeli to ili ne
Treci Republik....
Miloševićevi i Šešeljevi Srbi su pokrenuli u bjekstvo preko 500000 ljudi sa Kosova na sve tri strane svijeta. Egzodus je bio potpun, stanovi i kuće Albanaca ostavljene na milost i nemilost hordi " oslobodilaca" Kosova. Putevi prema Srbiji zakrčeni kamionima i šleperima pokradenoga svega i svačega od vrata, prozora pa do šporeta,frižidera, automobila, kamiona i mobilijara iz opljačkanih stanova. Dakle Vučiću? Isto je bilo i sa Bosnom u doba agresije Srbije na BiH!
Lažov i demagog. Snajperista sa jevrejskog groblja.
Daj ba...ne mozes pucati kisobranom
Pa de si ti mirotvorac sa kišobranom.Sila vam je vodilja,i silu jedino razumijete.Zato k nozi i ne laprdaj.
Ma nije tisi u pravu mamicu ti milu
ni poklone kad nosiš....
Jeste Grube prima covjeku a on samo zeli bih dobro...eto nudi i otvoreni balkan bosni...on ce sve pomoci
Igre i igrice u dogovoru sa Jenki banditima.Vučić je davno priznao Kosovo ali zato igraju igru oko Bosne.Nadaju se da će ovladati institucijama i odvojiti genozidni entitet da bi kasnije opravdali gubitak Kosova.Zato albanski špijuni kao i srpski u Bosni rade na jednoj platformi.Kardinalnu ulogu u tome imaju izdajnici tzv.osmorke.