Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji su i Kina i Rusija od licemjernog Zapada, pogledajte taj licemjerni odnos EU prema Turskoj koja je npr za Rumune 100 levela ispred. Da imamo pameti da se ekonomijom uvezemo sa Turcima i Rusima i da sa Srbijom napravimo neku Federaciju puno bi bolje prosli ovako hem smo nesposobni hem nas niko ne yebbe ni za suhu sljivu
@Osmane zaboli me za Ujgure i Cecene a kako Habib voli Putina?
@Osmane smrdljiva SDA BOTINO tebi ja najbolje da sa ZIKOM TREZORASOM u trezoru prebiras ratne dane yebbem i tebe i Bakira i Ratka Mladica vama SDA UHLJEBIMA je dobro laprdat o ratu dok narod nema za hljeba vakcina i respiratora, opet da ti ponovim poserem ti se u sav taj rat kojeg vi podrumasi najvise spominjete
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Destabilizacija Crne Gore.Dajte molim vas pa tamo 30 posto birackog tela cine Srbi.Da li oni netrebaju da glasaju,nerazumem.Ko god izgubi na izborima na Balkanu njeja je ustvari skinula sa vlasti Srbija a ne njegov narod.Crnu Goru destabilizuje njihova glavna partija a ne Srbija
Odnosi Kine i Srbije su u usponu od posete kineskog predsednika Srbiji 2016-te. Ovo sa vakcinama je samo nastavak politike dobrih odnosa. Mersade, sjedi jedan. Moras imati bar osnovna znanja o onome o cemu pises.
glupi zapadni stavovi. zašto posmatrati nekoga kao neprijstelja a ne kao partnera ako već pislujemo sa njim. kinezi grade put zvirovići počitelj. kupujemo vakcine i svu moguću robu od njih. od rusa uvozimo plin a izvozimo štošta. takva blokovska podjela samo je nanijela a i dalje nanosi štetu svima. nismo svi isti niti trebamo biti ali možemo sarađivati sa poticije poštovanja razlika.
EU pred kolapsom. Nemaju odgovor ni za kakvo važno pitanje. Samo su bili ekspeditivni kad je trebalo napasti Libiju. Agresija na BiH, uvaljivanje Kine i Rusije preko Srbije itd.
Zapad je ovako Aliju gurnuo u rat jer, ma koliko Alija bio glup, ipak je imao dovoljno pameti da zna da sa Srbima ne moze ratovati ali ohrabren obecanjem Zapada krenuo je u avanturu. 4 godine je Zapad gledao kako muslimani nestaju.
Alija je bio prihvatio da bude prijedsednik Jugoslavije i da Bosnjaci ne ratuju. Bosna bi se mirno odvojila kad Srbi i Hrvati rasciste svoje racune. To je bila ponuda na stolu. Nazalost u povratku iz Beograda dobio je telefonski poziv, kazu od Silajdzica, i sve je otislo u ...... rezultat znate.
ja sam za to da mi uvedemo sankcije i evropi a i kini i rusiji...a srbija nije dovoljno ozbiljna cak ni za sankcijs hahah
Najveca zemlja na balkanu jos uvijek ima manje stanovnika od npr. Istanbula, ali je cinjenica da je EU troma i da se pokazalo da je i nesavrsen socio-komunizam humaniji od bahatog kapitalizma, gdje su se odmah posvadjali i jaki uzeli sebi sve vakcine, a drugi da pocrkaju. Pasivnost EU i NATO u uvlacenju Balkana u integracije ce dugorocno biti kamen spoticanja i problem Evrope. Vucic jedini sljedbenik Titine politike ekonomske i druge neovisnosti, mada ga osporava, kao i drugi
Evropa je debilnom politikom zaslužila da je je3e kako ko hoće. Takvo licemjerje, neodlučnost, tromost, nezainteresovanost i odsustvo mudrosti jednostavno je nemoguće objasniti.
I Brisel vodi antiregionalnu politiku. Pokazalo se to u ovoj krizi sa Covidom i vakcinama. Vučić to mudro radi, kako se čini. Valja nam se držati zajedno, raditi na povezivanju i balansirati...
Čuj Evropu, otkad je Srbija Evropa?
Članak vam je sazdan na polu istinama. Gdje smo mi ako se oni udaljavaju od EU. Otvorili su 50% poglavja sa EU. Vučić ima dobre odnose sa Merkel i Makronom a mi nula. Prihvatio bi on momentalno sve zahtjeve EU kada bi ih primili u članstvo ovako dok se to ne desi igra i sa istokom i ima benefite. Mogli smo i mi pametnije odigrati ali ne mi smo samo za HURME !
Na stranu moj lični stav prema Vučiću ali se mora objektivno reći da je čovjek ovo odradio strateški i da je pokazao za mnoge političare ne samo regiona nego i Evrope da je ozbiljan strateg i političar. Neće me začuditi ako uspije u svom naumu, kakav god da je i koliko god da će nas taj njegov naum koštati.
Jednoj Kini je zapadni Balkan vazan zbog svog geografskog polozaja, zapadnoj Evropi je samo vazan kao izvor radne snage poslova kojih oni ne zele da rade. Tako da ce Kina gledat da pomogne drzavi, ima jakog satelita u Evropi dok zapad gleda da ti uzme radnika sto te slabi automatski.
Srbija, Bosna, Crna Gora... Rusko/srpski svet.
Koji glup clanak. Jel Vucic trebao kao i ostale zemlje da cekaju EU pa da ne dobije nista od vakcina? I Njemacka, i Austrija...krecu u nabavku sputnika.