Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa de izruči Novaka Đukića da odgovara za monstrumske počinjene zločine
@cosmo.3.again fumaj dick
Pa ti si prvi Vucicu, ti si orgijao i cinio Zlocine nad Bosnjacima u Bosni
Tebe je Vučiću bilo i oko Sarajeva i u Hrvatskoj tokom rata, pa nisi odgovarao.
iskopace tebe Bili, ja ti kazem
Po kom ljudskom ilipravnom zakonu Sefer iz Prijepolja moze biti nacelnik staba bošnjacke ili jos gore BiH armije a Vucic iz BG poreklom iz Bugojna nemože ni dobrovoljac na Srni..to je bio..mada i da je imao pusku na Jevrejskom nemjenja stvar..Ajde oladite vise..stavite maske.
Pičkousti
Kad bi BiH pocela hapsiti samo crvene beretke a da nespominjem razno razne korpuse i specialce (posebno Niske), bilo bi posla za narednih 50 godina... sa ovim treba krenuti sto prije tako da uspostavimo najbolje odnose sa Srbijom kako Vučić spomenu.
Ti ces pricat o pravdi a snajperista si bio na jevrejskom u Sarajevu
kad tad ce doci na vlast antifasisti u evropi i odgovarat ce te i vi i vasa eu podrska koja vas je podrzavala u cinjenju zlocina i genocida
Sta su po tebi srbi osudzeni ratni zlocinci u BIH. Koji su pobjegli u Srbiju i zive kao slobodni gradzani Vucicu sve sto pricas je sranje,
1/100
Gle vrlog snajperiste
Ljudi, mi smo otvorili pitanje Sandzaka. Srbi su sve slabiji , demografski, demokratski, ekonomski, kako god okrenes. Oko Pala i Lukavice je 500.000 do zubi naoruzanih muslimana .
Nema tu mnogo mudrovanja. Srbija je jedna od potpisnica Daytonskog mirovnog sporazuma i kao takva ima pravo da sudi ratnim zlocincima. Mislim da je jedini razlog sto su odlucili da mu sude tamo to sto u BiH ne bi odrobijao ni dana. Ista je prica bila sa onom veleizdajnikom i probisvijetom Jovanom Divjakom. Kad je uhapsen u inostranstvu, BH Tuzilastvo je jedva docekalo da trazi izrucenje, a kad su ga predali Sarajevu, nije ni dana odrobijao niti mu je sudjeno.
mi ne zelimo stobom na taj nacin ni pomislit o dobrim odnosima!
Nisi ni ti Vučko bezgrešan ali ne odgovaraš za pucanje po šeheru.
Gubičaru sjećaš li se šta si govorio prijea 20ak godina? Pa jel ti stvarno misliš da mi sisamo vesla? Mislim na nas normalan narod ne ovih 80% nepismenih što još glasa za takve kao ti.
Prepade me fotografija.