Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zine, slaže 3 puta...
Ma nobelovac nas bosanski, za mir mu dati...
Zvalje laze cim zine
pa nemoj da ispada kao ti trazio a on se smilovo , pa evo ja molim i tebe da trazis a i Dodk da je formira...hajde molim vas budite frajeri
Vucic jasno u lice govori sta misli. Pljujte ga u komentarima ali Srbija ne moli nikoga za hranu i ekonomki napreduje cak u vrijeme korone i sada rata u Ukrajini.
Ma to je dobrica samo takav#
Jasno je svima da su svi potezi Dodika i kompanije dogovoreni u Beogradu. Za vrijeme agresije Srbija i JNA nisu se ni trudili da sakriju da je u BiH VRS na platnom spisku i pod komandom JNA. Danas je to na politickom i obavjestanom nivou.
ako je tako ,znaci izvršava tvoje naredbe.što je činio i prije,a i u buduče če.dok ne popuši.
E čuj Srbija garant mira Dodiku,jeli to znači kad ga budu Britanci hapsili da ga vi kao branite 😂
Srbiju stvarno treba pritisnuti nemože se na dvije stolice,oćigledno da vućić gleda ishod Rusija vs Ukrajina i ćeka pobjednika samo da ne bude kasno što se tiće EZ.
Predsjednik susjedne drzave trazio od Predsjednika doticne drzave da ne pravi "vojsku" - odnosto paravojnu formaciju i tim se hvali. Covjece prestani se mijesati u stvari druge drzave. Odjebi vise!!!
J..... Dick Fameliju u kompletu,djubre fasisticko.
Ma pusti suplju pricu i epp program.Kakav on i vojska ne lupetajte u prazno.Zna to nas Bosanski kockar.Ide to sve u Nato kisobran i tacka.
trazio ti ili ne trazio nikad se to n bi desilo
Idi bre Aco. Ništa se ti nisi pitao, pitao se Biden i Elizabeta! Na kraju i Šmot.
Sto li
Vucic je toliko zabrinut i zapanjen da se vratio u frizider ,Kad moze Bakir u trezor moze i Vuk u frizider.
Sluša pudlica
Pa nema Dodik pravo na vojsku po Dejtonu, ti reče da si nekakav kurchev garant za Dejton lažove