Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gljibavac jedan, makni tu cetnicku njusku iz Bosne i gledaj svoja posla.
Ma jok od toga nema nista .......!
ne seri
Valjda Srbiju sa BiH. Zapad je orjentacija.
Nebi ti zvaljo ni repom mrdnuo zbog BiH jer si i sam bio ucesnik agresije na nju vec to radis zbog bolje veze sa genocidnom tvorevinom koju si i sam poceo oslovljavati drzavom
danas svi moramo da budemo ponosni na srbiju jer u njoj su gradonacelnici najvecih i najmocnijih gradova....gradonacelnici pekinga i sangaja imaju 50 miliona stanovnika i bogati su kao pola evrope...a oni su danas dosli da pomognu srbiji....ima li vece casti i boljih prijatelja?
Vucicu pederuuu
ja sam uvjeren da si ti najveci idiot koji se ikad ista pitao. zao mi je srpskog naroda kada ima vrh sa tobom na celu. tragikomedija!
Necete vi nego turci a reci narodu placko da cete opet 500 godina biti turski robovi msm objasni uslove hahahaahahah
Nisi ti uvjeren ti uvjeravaš druge!
Kakav smor.
Po svim dosadasnjim odnosima i ovi postojeci putevi su previse.
Ko neki profesor geografije
Nemamo mi para za bacanje. Uraditi dobru brzu cestu do Gorazda i dosta je a za Srbiju ide manje od 1000 autamobila dnevno sto ne moze da pokrije ni odrzavanje autoputa prema tome necemo da bacamo pare!
znas li ti koliko kamiona ide iz bih u srbiju i obrnuto?...na hiljade svaki dan....a zato sto nema dobrog puta i jakog granicnog prelaza kamiondzije cekaju po 7 dana na carini.....ko ima koristi od toga sto kamiondzija ceka na terminalu 7 dana?...apsolutno niko....
@BarbaSaDrine Ima granicni prelaz kod Zvornika koji nije otvoren tako da nema potrebe za dodatnim vezanjem Srbije i BiH niti nas Srbija zanima. Ne zelimo Srpske proizvode koji se uglavnom prodaju U RS-u.
Tako je Aleksa, Milorad i Nemanja hitro jure u brzomlazu k Beogradu..zele se preseliti kod tebe na Andricev Trg a ova cesta trenutno im je spora!