Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kapiram ove komentare. Čovjek je u pravu 100% Ovaj rat se neće ubrzo završiti. Sto se mene tice, nek' se rokaju do mile volje, neka samo odmaknu od ex YU regiona. Mi u regionu smo jedni drugima najprječi!
tako je !!!!!!!
Najprjeci ? I top komentar ? Mozes onda napisati i miu regi jonu smojeeni dru gima najprjeci, isto ti je.
Rat moze zavrsiti jedino kad se jedna strana preda. Ko ne vjeruje nek proseta do Palestine.
ako iko popije atomsku to će biti Turska.
Jeli ti tu informaciju prenio Dodik
Jeli ti tu informaciju prenio Dodik
Veliki rat je prednama, budimo spremni radnička klaso da umjesto na bojištu zarvšimo u revoluciji i uništimo kapitalističke gadove jednom za sva vremena. Živjela revolucija i pobratimstvo radnika i seljaka !
zivjelo brastvo i svih narosa i narodnih nanjina,dolje kapitalizam zivio socijalizam i svaja,racmvnopravnost
Turska započela vojne operacije u Siriji ! Učestvuje preko 150.000 vojnika.
Jel se svaki prdež mora prenijeti šta ovaj klipan izjavi?
I Vučić preko aerodroma u Nišu šalje oružje Ukrajini - imaju snimci objavljeni na srpskim portalima.
zato što bi ga ruska pobjeda totalno uništila i morao bi otići s vlasti kao jedan od mnogih sluga širom europe.
Vucic da radi nesto protiv EU odavno bi EU zavrnuo milione koje salje tom istom Vucicu a Srbija bi banbkrotirala, prema tome to je to a sta on prica macku o rep
informacije dobio iz prve ruke ....
Sve on zna, čudo od predsednika
Vidoviti uskousnić
Cudi me samo kako niste otisli pomoc braci
do jucer ste pljuvali ukraince koji su bili dobrovoljci u ratu na nasoj teritoriji !!! a danas .... ko ce vam ga vise znati
Braćo Srbijanci kako ovo trpite? Konstantno katastrofiranje od strane ovog čovjeka mora biti pogubno po zdrav razum. Svaki dan priča o nekim kataklizmama i užasima. Ovaj naš nacionalizam je ništa naspram ovoga.