Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kući ti bio sukob konju.
Mogao bi ti otresti na izborima u decembru vrlo lako.
ovom kisobrandjiji...posto su sirom srbije protesti protiv njega...jedini izlaz da sacuva fotelju...da uradi kao netanjaphu kada je osjetio da ce ga protestanti skinuti...organizovao je incident koji je prerastao u rat...i tako sacuvao fotelju...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čuj ugroženosti? Jeste li to opet kao nešto ugroženi? Jel ko '92 a JNA za leđima pa poklali,pobili i popalili dokle vam je čizma kročila? 90 posto zločina na prostoru bivše SFRJ su Srbi počinili a sve pod krinkom ugroženosti. Ugroženi ste vi u glavi. Čim vi spomenete da ste ugroženi treba pušku nabaviti i spavati na jedno oko.
Man se Bosneee
Jedini belaj u RS moze doci od vas i tebe chetnicke ideologije i pravoslavne sekte SPC Sikter !
konju žvaljavi
Pa ti i pripremas nemire mamu ti tvoju
Znamo mi to i bez tvoje najave picousti, hvala na najavi, iako vise preferiramo mir, ali sa takvim narodom kao sto je u RS-u, mislim da je nemoguće, jer je srpska nacionalnost vaznija od ideja ekonomskog napretka zajedničke zemlje, u kojoj smo naravno mi Bošnjaci većina, spremni da branimo svaku travku, sakog mrava u granicama jedine nam domovine Bosne i Hercegovine. #Republika BiH
I ja sam cuo da ce biti sukobi i nemiri u Sandzaku i Vojvodini.
Ovako je i Karadzic govorio 92. Ne treba ovo zanemarivat. Oni koji gube u miru jedino im preostaju sukobi da bi im produzili funkcije. Zato oprez.!!! A nije dzaba ni Stoltengerg doletio da obidje Balkan.
Bojkot kupovine svega njihovog, ne zapošljavajte ih. Ne dajte im sredstva da nam uništavaju živote, ne podržavajte ih ni na koji način.
Ako se Kurti ne prizove k pameti, sve je moguće.
Jaro ,Jagomir je za tebe.
Glavni izvor nemira na Kosovu i BiH je upravo Srbijanska politika i Alek .
jel nas to opet planiras posjetiti sa kisobranom
Plasis se ti rodjak za izbore a ne za entitet druge drzave i za drugu drzavu. Ne hvataj narod na nacionalnost ni ti ni ovi nasi mamu vam heb
2024 godina će biti puna iskušenja za Srbiju!
Hahaha, šta ste to sada namaštali?? Nego bujrum, i ovdje i na Kosovo pa ćemo vidjeti ponove te bezube majmune, kvazi mangupe sa kajlama i utrpanim đemperima u trenerke, tigrovima, folovima. Ba, vi najbolje znate upravljati traktorima🚜, i otkopavati mrtve, pokazalo se u više navrata. Samo Bujrum, mi se ne bojimo, aBd, lijepa i biričetna nam Nova 2024.