Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozitivno mišljenje, ali daj bože da mafiju i nasekira
Steta.Ovaj covjek zeli sve najbolje svojoj zemlji i svom narodu ali tesko ce sta uspjeti protiv ove MAFIJE.
HAha,kada ne zna sta ce sa sobom,onda on kupuje vrijeme tako sto rekonstruise Vladu,ono da se nesto desava,a ekonomija u Srbiji sve gora i gora.U najboljem sjucaju uhapsi nekoga,koga je do jucer stitio,dok je igrao ulogu velikog srpskog nacionaliste.Koji je ovo ublehar i demagog,ali gori od njega su oni koji ga shvataju ozbiljno.
Koliko baliluka i cetniklukla u paketu s latinlukom ima po ovim portalima, da opet kakav "graDžanski rat dodje-svaki od ovih velikih,maskiranih i skrivenih kerova, bi bio dio jake dijaspore!Probosanske,prohrvatske i prosrpske... S testisima k'o kliker sestoperac...Prava stoka balkanska
Radi tebe demagoga i Omerice Velicanstvenog,napravila bih presedan ali ne mogu.On se ne javlja a ti "pacifista" i pokvariste mi potencijalno zadovoljstvo da se ubijete do koske :)) Samo za livade i jeste :D
A sta kaze papcic o cetnickim lobijima? Prihvatljivo, ne?
U mom kraju svi su pljuvali cicu i slicne njemu :D
A moj Mile pa ti si socialdemokratski orijentisan,kako to tako? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpski je on premijer. Kamo lijepe srece da nije, ali jeste. Srbijanski premijer ne postoji :-) Do sada bi i kamen naucio, koliko sam puta ponovio. Izgleda da uvazena redakcija ne prihvata dobronamjerne, prijateljske savjete.
Ovo sa rusijanskim predsjednikom ih je dotuklo :-)
Priznaj Vučiću Republiku Vojvodinu, koja nikad nija bila od sirotinjske Srbije!! Pusti nas Vojvodinu da živimo punim plučima!
A ti si commie15 th garant
bitna je Republika Vojvodina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)