Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ona televizija u Beogradu su znali dobili informaciju dan ranije da će biti srušena zato što je ložila krezavu masu i tu informaciju je imala vlast u Srbiji i rekla samo direktoru koji je prešutao zbog naredbe vlasti i pušteni su radnici da dođu na posao iako su znali da će biti bombardirana i tako da je vlast pustila te novinare da izginu i da onda ta vlast koristiti tu njihovu tragediju ponovo u loženje mase, skontaj kakav je to narod skontaj šta ti je srbin
PopMiloJovovic14 Piši na latinici pašče jedno nepismeno
Que ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali ste isli u Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Focu,Prijedor, Visegrad, Srebrenicu, Pristinu i u mnoge druge gradove sirom Balkana, da ubijate, koljete, silujete, pljackate, koncetracione logore otvarate!
Polako, bice rat ponovo. STa posijes to i pozenjes.
Vucicu veoma je jasno zašto vas je Nato bonbardovao zasto to ne kazes narodu sta je Milosevic radio na Kosovu i kome je prkosi ukidanjem autonomije, zabranom jezika, ukidanjem fakulteta, progonom Kosovara i ratom i ne povlačenjem vojske sa Kosova. Zasluzili ste da vas bonbarduju da bi se narod vratio kućama.
Bombardovali su nas jer su to hteli da unište jednu malu zemlju. Srbija se izvukla iz svega toga jača i bolja.
Vala Stakleni malo lazes ko "cuko" bila vas je puna Hrvatska 91e unadi da roknete kojeg "Uju",pogledaj si dokumentarac "Komsije" gdje se mali Mujica hvali kak je rokno Uju snajperom inace mali Mujica je rekao da je ili iz Kozarca ili Prijedora ,a kasnije cuh da je mali Mujica zagnojio valjda u Tomasici bas od tih svojih suboraca iz Prijedorske brigade a osobno sam vidio barem 10 tak muslimana sto smo pohvatali oko Novske ,Pakraca i Lipika.
U samo 80 godina od zvijezda do trnja! Srbija je iz ww1 izašla kao jedna od najmoćnijih zemalja svijeta, od Vardara pa do Triglava. Veća od Austrije i Mađarske zajedno. Onda su se gomilom gluposti doveli dotle da ih bivši saveznici tuku bombama mjesecima i drže u izolaciji.
Uvek smo bili najrealniji i najiskreniji narod dok se isto to ne moze reci i za pojedine komsije! Mi dan zalosti, oni dan pobede nikada tu srece ne moze biti! Niko nije gradio srecu na patnji drugoga to zapamtite!
Uvek smo bili najrealniji i najiskreniji narod dok se isto to ne moze reci i za pojedine komsije! Mi dan zalosti, oni dan pobede nikada tu srece ne moze biti! Niko nije gradio srecu na patnji drugoga to zapamtite!
Vucic je jedan od pametnijih ljudi u regionu.Sa Konakovicem moze dogovorit dobre ekonomije.
Ti drugi pobrojani narodi su stradali od četničke ruke. Zato ste i bombardovani!!!
Tacno vucko, stradali Bosnjaci i hrvati ali zbog vase agresije a ne od natoa. A vas je nato morao dotuci da bi vam doslo u glavu.
sandžak nije bombardovan
bez premca najbolji političar u regionu...više je učinio za Srbiju nego svi političari Hrvatske dosada skupno...dovukao 10 jakih firmi a Hrvatska nula....radi čovjek za Srbiju dok ostali za svoju guicu i tuđe interese...kapa mu doli,svaka čast
Halal NATO-u za svakog Bosnjaka i Hrvata koji su stradali iz nehata.
Dnevna doza Vučića hahaha.
eto gadjali vas onako nevine srbe nije ih stid,nisu srbi izazvali ratove i radili zlocine po Bosni ,Hrvatskoj ,Kosovu ma kakvi to sve izmisljotina svi zli i napadaju nevine srbe onako naumpalo im
Moram priznati pic.ousti je najbolji i najsposobniji politicar na Balkanu.