Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se vucic naoruzava kupuje desetine helikoptera ? A ti bosnjo gledaj zvezdegranda i vici nece ko i devedesetih ...i to Ruskih sa kojima ne moze u NATO ! znaci nece u NATO a kupuje puno puno oruzja...? samo jer planira rat
dok bosnjo provodi politiku razoruzavanja nikad mi pameti doci necemo
Pa kada smije sto kosovo nerjesi,kakav vucic prnut on nesmije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
O treba mu oruzja, nije lahko udariti na Bosanca ....zilav smo mi narod
Sta koji moj prezentirate ovog zvalju toliko
Baš kao što je rekao Vučić opozicija ne može to da obidje ni za 4 godine što je on sagradio i uradio u Srbiji i to sve svojim marljivim i upornim radom.
VUČIĆ NEMA ZBOG ČEGA DA BRINE NA IZBORIMA. NA TRENUTNOJ POLITIČKOJ SCENI NE POSTOJI DOSTOJAN PROTIV KANDIDAT
ma da naravno da svakom srednjoskolskom klosaru sa 2.0 prosjekom treba dati 160KM, sigurno ce ih potrositi u nesto sto je dobro za njega
Vučić je uspeo za ove godine da stvori, popravi, izgradi i mnogo više uradi od ovih što ga sada prozivaju na sav glas.
Otvorio si ti p.m. genocidasku i vlasku!!
E meni je fascinantno kako niko u ovim komentarima nije ni spomenuo ovih 160 maraka srednjoskolcima. I svako malo Vucic da stoju penzionerima, ovom onom. Ja ovdje nikad nista ni od koga nisam dobio, pa makar jednom da se neko od politicara za dzep uhvatio da je nekom nesto dao
U jednom trenutku sam pročitao "Danas smo razogovarali Ana, moj mali i ja" vidi reko kod njega mali zna i pričati, zato je on predsjednik!
Jel to misli na srbe rasute po svijetu
Sta sivti otvorio konzervu ribe,to su sve Arapi
Ne falite me narode I SAM SE FALIM (maximalno)
Kad slušaš Vučića mogo bi povjerovati da on svakog jutra svakim Srbinu za doručak parizera nasjeće ...
Kakav si ti bolesnik da ti nema lijeka na kugli zemaljskoj. Ali takav narod ne zaslužuju boljeg lidera od tebe. Nadam se da ćeš okončati kao svaki bolesni i narcisoidli lider - na smetljištu historije.
Vucicu sve prepisi nasebe sa koncesijom ugovor uzivaj!?
Hakala , yebo ti mater tvoju , nisu to tvoje pare . Onda i loše preuzmi na svoj nos a ne da optužuješ "neprijatelje Srbije" !!!
Minhauzen im iz dana u dan sipa lazi sa svih pinkova, hepija, rtsova, prve, a o toaletoidima poput informera i kurira da ne pricamo. Kupuje izbore njihovim parama. Toliko je on toga izgradio da je slagao da je izgradio i hram Svetog Save. A on obnovljen jos nekad krajem 80-ih. Ali s obzirom na podanike opet ce pobjediti. Sto znaci nikad stabilnost, nikad Srbija uredjena drzava.