Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra se Vule gluhih telefona hahah
kada procitas vuciceve tabloide ( infromer, alo , kurur ...) covjek bi rekao da je Putin vec unistio cijeli svijet i da su samo Rusi i Srbi prezivjeli , DA JE AMERIKA VEC PROPALA i da nema pregovora vec da je Srbija od Soluna do Beca , kad ono u stvarnosti Vucic se bori za 4 opstine na sjeveru i to je to cijela ova frka i fotututma da se izvuce 7 % teriotorije kosova
Čuoooo ili načuoooo?
Tri glavna političara u srbiji su Albanci:1.Aleksandar Vućić biološki sin Fahri Musliua novinara dopisnika iz Beograda za RTV Kosova,2.Ivica Daćić -Daci srbizirani pravoslavni Albanac iz Toplice istoćno Kosovo (sada srbija) i3.Bratislav Gašić -Gaši direktor BIA(bezbjedonosna inf.agencija srbije) je srbizirani pravoslavni albanac iz Kruševca.
Ne mijesajte se u Kosovo i kraj price
vucic je primoran da prizna kosovo,sta se moze,milion ili dva eurica je njegova cijena,a ameri nisu skrti,ma nece biti probljema,aljbanci ce da pljate,cak ce i sljadoljed vucku da daju i ima da dobije kuglju a moze i automat,bice i bakljava i tuljumba,biraj vucko.
Ukinuti kantone i entitete i onda moja Bosna i Hercegovina JEDNA JEDINA MOJA DOMOVINA IDE u EU!
A ako ne priznate Kosovo sta ce biti onda narednih 10 godina? Ili 20 godina? ili 50 godina? Ostace ovako kako vam je i cijela Evropa vas gleda sto drzite kosovare kao taoce neke nacionalne politike.
Bogami imaš dobre uši. Nisu ti začepljene.
Za razliku od drugih zemalja Balkana,Srbija ima alternativu.
Sta si ti mislio koji racku, da ce vas tek tako pustit jebes onaj narkokartel sa statusom drzave treba spasit ono sto se spasit da
A realno... Svi mi na Balkanu da se nagu_imo, ponovo ce Europa reci da nismo valjali... Ko još nešto očekuje od EU. Naš jedini izlaz je da se uzdamo u sebe
Bliska budućnost... Srnija priznaje Republiku Kosovo u postojećim granicama (nema podjele i zargraničenja). Republika Srpska prestaje, novi "dejtonski" sporazum napisan negdje u Parizu daje legitrimitet Republici Bosni i Hercegovini na kompeltnom teritoriju (Avnojevske granice)... Kraj jedne velike ere Mileta Laktaškog.
Kosovari jednostavno natalitetom preuzeli Kosovo. Upitan je i današnji jug Srbije, ako ovako nastave...
@Kontas?! Kakav natalitet Tito planski naseljavao siptare citav prosli vijek na teritoriju kosova
@Kontas?! Ma ja ba, impotentni Srbi se zabavili o rakiji i puškama, a Haljimi i Mujo im plode žene. Prave male Bošnjake i Šiptare :)
Srbija do Tokija hahahhhahahah
@fbUser1571384906 Bit ce im beogradski pasaluk i to je to...
Srbija se intenzivno naoruzava i glumi finocu. Pitanje Kosova ce se rijesiti u par dana kad dodje vrijeme.
Čuo hahahah kakav je ovo lik u pm. Pa priznao si ga majstore ima 5 godina ti lično i izdao svoje Srbe :D Sad se kao boriš protiv toga dok to prođe lakše, jer da si to naglo objavio razapeli bi te