Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Vučić dođe ovamo nek mu Bakir pokloni tespih & Ilmihal.
I šečerku sa mevluda.
Nije ni nešto što priliči takvom gostu. Ovo je kao kad bi Indijcu poklonio kilu teletine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel bilo: "Jedna korpa za mog Bakira"............
hahaahahaha neprevazidjeno
"Bake", "Žućo", Bakir, "babin sin"... :)) Poznajem i poštenije Srbe od njega ! Pljuc !
Uglavnom dobili su korpu..
Nastavite samo tako, jer jedino tako mozemo naprijed,
Pokloni im kurcinu u spucinu
Ne vjeruj cetniku ni kad darove nosi...
Kupovni bosanskohercegovački ajvari su katastrofalno loši. Jedno kratko vrijeme ajvar pod imenom Emina iz Ustikoline je bio dobar, a onda su i oni prešli na kuhane, neoljuštene, neočišćene paprike i onda tu prerijetku nikakvu pastu zakisele do nejestivosti. Ostali, Vegy, Vitaminka, ne treba ni gledati, oni su na nivou Podravkinog ajvara, znači zaobići u širokom luku. Počnu svi dobro jedno kratko vrijeme (Vegy je u početku bio odličan), a onda kreni i prevari kupca bekana. Bakina tajna je bila odlična i prihvatljiva cijenom, onda su ukinuli patlidžan u sastojcima, pa su poskupjeli, pa počeli varijante sa i bez patlidžana, pa još poskupjeli, a kvalitet je znatno ispod onog početnog, mada još uvijek nisu loši. Sada ih makedonski ajvar šije (Mama's i Baš ajvar). Pojavio se prošle zime u Konzumu i malidžano pod Konzumovom etiketom - ajvar od zelenih paprika, makedonska proizvodnja, nije loš, a malidžano Mama's je jako dobar. Koliko je vruće vani, pukao sam pa usred ljeta na +40C o zimnici.
"Bakina tajna" je bio savrsen Ajvar. Malo skuplji, ali si znao zasta dajes pare. Onda su ih kupili Hrvati "Atlatic Group" i totalni unistili. Vjerovatno su samo kupili da bi unistili konkurenciju.
Dr. Čović se obradovao mučenici.
Treba staviti stripovski oblačak: "je li otrovno?" "Ma ne, samo malo..." Alternativa: "Je li ajvar upržen?" "Naravska stvar!"
Jos malo pa ce Vucic biti clan predsjednistva BIH. Postade on bas popularan kako se da zakljuciti.
Pa vi ljudi niste normalni. Vjerujem da niste vidjeli rata i zato pišete sranja. Valjda treba opet da se ŽELJKO KOMŠIĆ ibreti i da pravi naki NAM. ( ne dam nama nek ide glava ) Ja mislim da se od Vucica ima sto nauciti. On deklarirani cetnik ( priznaje sam ) nudi ruku pomirenja buducim generacijama. ( vama koji pišete sranja po site-u ). Sama sam preživjela rat u Bosni i ne želim da moja djeca opet ratuju. Pamet u glavu djeco
Idi vise u P.M.
Vučko bolje da si poklonio kakvu knjigu da KoNJI šta pročitaju
Ivanicu rakija, Covicu vino, nasem Bakiru tegla vitaminkinog ajvara.
Zajeba ih bake, ovi ce gladnidda ostanu, jest da ce se napiti I zabb da su gladni.
mame im se nakaram, sve trojici, a i domacinu...
to ti ka*em
Ljepote vidjet komentare sva tri konstitutivna naroda na Klixu da se zajedno smiju i uzivaju u ovoj komediji. Vucic i nasa tri predsjednika stvarno rade na pomirenju naroda u BiH. Trebaju se cesce sastajat.
dakle ubuduce: UMJESTO: PRAVDA za OVOG_ONOG_KOJEG-GOD idemo: RAKIJA ZA BAKIRA :)