Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Erdogane ne prdi mnogo. Srbija je prvo pobedila u ustancima i postala jedina samostalana drzava na Balkanu, u pocetku autonomija. Srbija je u Balkanskim ratovima zajedno sa ostalim pravoslavcima porazila i proterala tvoju Tursku zauvek sa sa ovih prostora. Srbija je u prvom svetskom ratu pobedila i oslobodila svoju zemlju ali i Zagreb i druge gradove regiona. Zajedno sa saveznicima naravno. Srbija je i u drugom ratu zajedno sa saveznicima pobedila i proterala Nemce iz svoje zemlje. Srbija je jedino izgubila rat na Kosovu, i srpskobugarski rat 1878. Za razliku od Srbije, Bosna nije proterivala svoje okupatore vec ih prihvatala, uzimala veru od njih, dize njima spomenike. To je osnovna razlika, zato danas Sarajevo su gradili Turske i Austrijske i Hr arhitekte, a BG velikom vecinom SRPSKE arhitekte. Dok su Bosna i Hrvatska bile pod sapom Austrougara, Srbija se spokojno razvijala i gradila svoj indetitet i drzavu i bila kraljevina.
Halal im vjera što fino one poturice čuvaju blaga svojih predaka :)
jel ono mjesec i zvijezda na zadnjoj slici haha poturice
normalno da jeste ,to je glavno nasledje,i prvo vatreno oruzje na tim prostorima,uspomena od nekog pra djeda osmanliskog.
Mene posebno zanima sta predstavlja ova "loptica" na vrhu cijevi pistolja (prva slika), mogli ste i tome sta napisati!
prigušivač. haha
Drug, to je završetak ručke, cijev ide na desnu stranu, ne vidi se kraj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko su ovog Srbi ukrali od drugih naroda za vrijeme SFRJ?