Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Humanitarci"
Mladic kaze da je bio Humanitarac u Srebrenici, sa srbima mozes samo silom kao albanci nema druge. na zalodt nas bosnjake je unistio sda krminal u crno nas zamotao nema nas nigdje
Srbija ima vojsku i upotrijebila bi silu da to dozvoljavaju okolnosti, odnosno da smije i da dole nije NATO, a nude se OVI GLUPANI i klošari kao da je ovo 1992.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SRBI KAD BI NAPALI MEXICO REKLI BI BRANILI SRPSKO OGNJIŠTE....KOJE SU TO BUDALE BOŽE ME SAČUVAJ
hahahaha pa nema ko ni da ga snima...eto koliko stoji iza njega dobrovoljaca hahahhahaha
Jel' ono uvjerenje na zidu da je zavrsio osnovnu skolu?
HUMANITARCI HAHAHAHHA
Najlakse se je slikati hajd stisni pa dodji na Kosovo!! Sta su sipci takvih isprevrtali!!
"Altruisti"
Svi bi u istoriju preko tudjih leseva...
Dok samo se Albanci i Bosanci dogovore, za sedmicu dana nestala Srbija ( Ol Ol Ooolujaaa ) 🙈
Da sigurno, kao i 1. i 2. sv. ratu i balkanskim ratovima prije toga. Uostalom, vi se ne možete ni dogovoriti. Sandžački muslimani su Srbi, a sa Albancima se ionako niko ne može dogovoriti.
Toliko od Dodikove humanitarne organizacije...
Nema vise JNA da vas stoji i nema vise golorukih protivnika sad su svi jednako naoruzani a nismo vas se bojali ni kad smo bili u veoma losijoj situaciji prema tome cetnici knozi da vas ne bi i po BiH poceli ovako postrojavati!!!
Kosovo je pored Srbije hahaha!!!!
Zakasnili ste Srbi bar sto godina,ai vise,kad ste imali zeleno svjetlo vi niste htjeli da pravite drzavu vi hocete SHS,i to vam se obilo o glavu,sad je kasno,a nudili su vam Ameri,nacrtajte granice i sve zavrseno,i opet vas puste devedesetih da zavrsite na vrijeme pos'o,vi opet se igrate rata,e jbg nema vise zajebancije
Sinko, zelim ti da ti se ta zelja i ostvari...
Čije bi ti živote dao "šlageru" ?
Gore Roki, dole smoki
Znaci ako policija uhapsi nekog srbina recimo u Argentini hocete ici u rat sa Argentinom ?? Halooooooooo pa da li ste vi normalni!!!