Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprkos apelima eksperata UN-a iz februara ove godine da se obustavi izvoz oružja u Izrael zbog zločina u Gazi, Srbija je u martu izvezla naoružanje vrijedno 14 miliona eura u ovu zemlju, pokazuju podaci Uprave carine koje skuplja Checkpoint, objavio je BIRN Srbija. Ovo je, kako navode, treća isporuka naoružanja koje je Srbija poslala Izraelu od napada Hamasa na Izrael u oktobru 2023. godine.
@geodet Sad Vučić pije kavu i yebe ovom novinaru sve po spisku što je ovo objavio.
Mislim da je ovo razbacivanje milionima pokušaj uvlačenja muslimanskim zemljama da ih pridobije protiv Rezolucije. Isplaniran tajming. Ali sumnjam da će šta pomoći kao i milioni koje je dao Francuzima za Rafale pa ga Francuzi izdigoše. Francuska je i dalje sponzor rezolucije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otkud njima 3 miliona eura😂
Hahaha, al' nam šuknuše Srbi majstorski. Šalje Srbija pomoć Palestini, šalje Hrvatska pomoć Ukrajini, a BiH je uvijek samo mislima uz ugrožene. Nekad me je sramota stvarno koliko tražimo sadaku, a ništa ne dajemo. 😑
BiH izvozi oružje u Izrael.
Svaka cast!
Tačno, vjerovatno u istom paketu sa pošiljkom oružja Izraelu. Taman da popune prostor.
Ovaj gest Srbije je još jedan dokaz da su Srbi uvek spremni da pomognu ljudima u nevolji.
Srbija šalje humanitarnu pomoć u hrani, vodi, medicinskoj opremi, šatorima za smeštaj porodica.
Srbija je uvek spremna da pritekne u pomoć svakoj prijateljskoj zemlji.
Srbija je uvek spremna da pruži pomoć I podršku svima kojima je to potrebno.
Tako treba. Bravo za našu zemlju.
Svaka cast Srbiji 👌 Jos da priznaju genocid, i da fino krenemo svi zivjeti normalno na ovom napacenom Balkanu.. svima bi bilo lakse i bolje
Bake im šalje tisuće selama.
Nije zar Klix ovo objavio?