Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosko buha\'s on the road again...
Kojeg god da roknes brate neces pogrjesiti...........a ima li koji Gavro da uleti u Sarajevsku skupstinu.......................hehehe
da bog da si oči iskopali
U biti, ako se pogleda realno... u njihovoj vladi hrpa je bombasa... koji su kupili diplome po Bosni i sada glume pacifiste... p.s. Hocemo Seselja za queer maskotu ove godine... he is so gay and adorable... njumy... XD
Mi smo objavili da nam je pobegla osoba koja \"visi\" na internetu i predstavlja se sa nikom AKADEMIK! Konacno se predao na miran nacin,bez incidenta. Naime ostao je njegov mladji brat \"wana be akademik\" sa slicnom dijagnozom,bi-polar-multie personality. Tako da ocekujemo da se i on javlja i ostavlja komentare. Eto, AKADEMIK je \"pao\"!
jao bre pa pogledajte ko gaji terorizam
digni sebe i njih u zrak
Pa jel\' uhapsen ili jos uvijek traju pregovori. Ja sve manje i manje kontam ovaj Sarajevo-X. Pocinjem da se brinem da ne razumijem ni maternji jezik ... strasno!
hajde hocel to eksplodirati vise?