Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
✨💫💥💫 Mirsad Hadzikadic samo naprijed, sastavi drzavu, skolstvo, privredu i sve ostalo kako treba, ocisti otaj traljavi sistem, sretno
Vucicevo specijalno oruzje kreirano za i onesposobljavanje zive sile u susjedatvu...ehehe
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
@theGoldenLilly86 mislim da na ovaj način nanosi stetu Hadžikadiću i mislim da to namjerno radis u interesu neke druge stranke. Nije fer od tebe.
Vidis Beogradzani i Zagrebcani u ljubavi strstvenoj..
West Nile slucajevi u Srbiji i, evo, u Hrvatskoj su jasan pokazatelj neceg drugog: klimatske promjene. Jos jedan dokaz ozbiljnosti trenda zagrijavanja i posljedica koje taj trend nosi. Dijapazon povoljnih uslova za zivotni ciklus patogena, stetocina i vektora, u ovom slucaju - komarac, se siri. Izvjestaji o oboljenjima netipicnim za nase prostore, ukljucujuci i malariju, ne treba da cude. Ne zaboravimo, jug Evrope, i sjever, Sibir, su u fokusu kl. promjena na evr. kontinentu.
bosnjacki biohemijski terorizam
Prošli petak sam bio u džamiji na džumi i nakon obavljenog namaza i dovljenja osjetio sam neku toplinu u tijelu i tu večer se desilo čudo i želim da to podijelim s vama. Naime kada sam zaspao po moju dušu je došao Džibrail i odveo je u Mekku. Tamo me neka svjetlost iznad Kabe odvela u svemir do Allahovog prijestolja. Allah nije bio tog trenutka tu, ali jeste bio Muhammed a.s. koji mi je rekao da mi Bošnjaci treba da glasamo za SDA da sačuvamo naš din i iman...
Subhanallah, ti stvarno nisi normalan, evo što nisi vjernik, ali tako nešto lagati, vjerske svetinje spominjati u tom lažnom kontekstu, ne znam znaš li uopšte šta je u islamu sveto, s tim da se izigravaš zbog SDA stranke i izbora pokušavajući pridobiti neki glas za njih, sram te i stid bilo, boj se Allaha dž.š. i njegove kazne!
@Istinoljubiv Jedini koji se treba bojati Gospodara Allaha dželešanuha su oni koji glasaju za komunjare iz SDP-a, za LGBT-ove iz Naše stranke i za srpskog špijuna Šćepu i njegov SBB. Svaki istinski musliman će povjerovati mojim vizijama i svoj glas dati SDA stranci spasa islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nešto su meni sumnjivi ovi komarci, kao da to nisu ovi naši domaći tigrasti što nam krv piju, može biti smiješno i izgledati kao teorija zavjere ali kao da su na neki način sa tim virusom unaprijed dirigovani za napad na čovjeka, ne znam kako ali to nauka i naučnici trebaju da otkriju :)
Dok se piše o virusu u Srbiji tek prva informacija za virus u Hrvatskoj a tamo 47 oboljelih i vidite 5-7 u komi.
Svaka treca osoba u Hrvatskoj je ustasa.
Svaka peta komunjara
Rarog, kakve to ima veze sa viješću o komarcima, kad tebe ujedu, neće mi biti žao!
Koji ce sad sampion da napise da je ovo bozija kazna.. :)
Sta je bog jel to neko jelo?
@abu Moze biti, mozda corba neka?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Velkam refjudjiiiz
KOMArac šalje u komu. Logično.
ovo su nam ove uzbjeglice donjele bolesti iz njihovih krajeva