Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da se ova dvojica pitaju sta ce biti... To se vec dogovorilo, oni samo treba da potpisu a ne pitaju se nista...
A Bosaci nemaju svog predstavnika, cak ni BiH nema svoga ..., o glavi im se dogovara a oni gledaju ko telad preko livade u daljinu....nesto kao kada Sejdo sjedi kuci i ceka da mu Kirabas javi sta je sa Draganom dogovorio.
Sta kaze junac iz Laktaša ?
Kaže muuuu
Ko naručen ide da mu zavrnu uši zbog velikosrbisanja u crnoj gori. Onda će kad se vrati psihopata po narodu opaliti.
Haj sto ce Vucic morati priznati Kosovo vec ce morati priznati i genocide koje su uradili tako da mu se ne pise dobro. Ali ce on opet svojim glasacima soliti pamet kako je on rekao "slusaj ti mali".
Ovo štene od vuka ima da uradi šta mu se kaže i ćiku.
Kako srbi lažu svoj nepismeni narod.REZOLUCIJA 1244 o KOSOVU ćija je sastavni dio i " KUMANOVSKI SPORAZUM je ćista kapitulacija serbije u elegantnom smislu"da nije uvrjeđena.Ta rezolucija 1244 je predvidjela referendum na KOSOVU.U rezoluciji 1244 nigdje se ne spominje srbija.
@lari5 ... "Ćija" i "Ćista"... sjedi, jedan!!!
srba na Kosovu de facto nema više od 30 hiljada i oni žive getoizirani u nekoliko sela.Kosovo ima sve atribute države:imaju modernu vojsku,policiju,masmedije,diplomaciju,školstvo,sudstvo,ustav,parlament,himnu,granicu sa susjedima,EUR-o kao platežno sredstvo.Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIA(na Albanskom znaći ZEMLJA KRUŠAKA) i tako će se opet zvati.
@lari5 , neka vam je sretno zemljo krusaka !! Dao Bog pa da vam se nikad jabuke ne dopadnu .
@lari5 hahahaha, nema šta.. brate mili, makar isyitnu piši . Čuj 3500 godina...
Od Kosova su im samo pjesme ostale 😁
Nema manjeg naroda na baloti zemaljskoj koji pravi veće probleme od srba.
Svi su oni jedan klan i šaltaju nas ko cigo kuglicu sa tri čaše! I treba nam kad smo debili! https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
NEKA IH ZUCO PODERE STO SE NAS TICE, SAMO DA VISE PRESTANU SRATI KAO KOKOSI PO DVORISTU
Kosovo Republjik, Hašim Tači precednik!
Irvine kako to počinje tekst ko ,šta , iz Republike R.Srbije..........
Cijeli svoj politički život se trudi da proširi granice srbije, nauštrb komšija i uz velike žrtve, progone i zločine, ipak će ostati upamćen kao srbin koji je dao nezavisnost Kosovu !! Vučiću, srbendo !!
Nesto kao Turska i Erdogan
@gooUser1599081167 ne vidim vezu, ali ako ti kažeš, onda OK 😂
Putuju po svijetu prave se vazni, nego kad ce komsic za kanadu ahaha.