Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vanjska politika nam je 0. To se sada vidi. Nema tu prijateljskog islamskog svijeta, nema Evrope od koje nikad nismo ni ocekivali puno, nema nam bratske Turske, ni strateskog partnera SAD-a. Nema cak ni onih kojih je uvijek bilo, Norveske, Japana.
@New_Folder Kako to? Zar nisi vidio da je Sefik isprosio pomoc od Malezije a Sejdo drko ku.ac po Kanadi.
@New_Folder ...''EU kao ujka koji ti dođe na svadbu i ćušne ti koverat sa 1000 € u džep da niko ne vidi. Ruje, kao ona neka rodbina bzv. Dođu zadnji, kupe ti toster i spakuju ga u kutiju od televizora, a onda za crvenu poruče 26 pesama i traže da se u svakom foršpilu ponavlja od koga je.''
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
NEĆE NAMA NIKO DA POMOGNE. ZNA SVIJET DA NAROD OD TOGA NEBI VIDIO HAJRA SAMO BI SE POLITIČARI JOŠ VIŠE ZABOGATILI. SVE ONO ŠTO JE DOŠLO DA SE NARODU PODIJELI DZABE ONI BI NAM PRODAVALI ZA SKUPE PARE
A sta rade nase proklete ambasade i ministarstvo vanjskih poslova?
A nama NATO poslao pokretne bolnice, stotine strucnjaka, odijela, maske, rukavice, finansijsku pomoc, ma sve....
JBT. zivot cijela se EU zabavila o sebi a da nama pomazu, jel vi citate ista osim ovog portala. Zabijte noseve u kuce i kad ovo prodje pokusajte sebi naci neki poslic osim sto serendate danima i vodite svijetsku politiku. Korona ce proci ali nazalost vama gomili bolesnika nema pomoci nikada.
DA LI OVO IKO KONTROLISE..STA JE SVE STIGLO U OVIH 11 AVIONA..VIRUS JE PARAVAN IZA OVE POSILJKE...
Šta reći za Vučića nego-gospodin. Stigli u zemlju kineski stručnjaci, ruski vojni stručnjaci, pomoć, oprema, sada imaju oko 2500 respiratora a imali 300, 5.000.000.000 eura iz unutrašnje rezerve ubačeno u privredu, tri mjeseca niko ne plaća kredite..... Imamo li mi ikog iz inostranstva da nam značajnije pomogne makar to bilo i iz interesa?
@gooUser1584302547 Evo ja cu reci. Nemate
Kako KLIX ovaj portal SRBIJU I RS uzdize u zvijezde pa LJIGAVO STE PROVIDNI
Ovi naši tokmaci ne priçaju između sebe, pa ni sa kim u svijetu.. Ko nas predstavlja!?
hvala braco.
Ja kao bosnjak, musliman SLAVEN ma nazovi me vise kako hoces nije me briga kazem da je Vucic predsjednik od kojeg treba da uce ovi nasi kako se ponasa u kriznim situacijama i kako se vodi drzava .Mene je sramota sta sve slusam i gledam zadnjih dana tacno me boli kur.. vise za ovom drzavom jer kad je meni najpotrebnije nisu ustanju ni mog oca koji je borac da pripaze ,zivim od 300 km a ja ne radim gradzevina je crkla BRAVO VUCICU SRAMI SE SDA I SNSD I HDZ NABIJEM VAS NA RCKU.
Ma mene brine samo da braca rusi nedovlace i drugu tehniku mislim nesto vojniju pod izgovorom pomoc bolji paravan nema na svjetu.sto se tice bih nezasluzujemo prebijene pare sramota da prosimo po svijetu.inace mi smo narod po dva mobitela na njima nema kredita ni za have auto se voza mocno a u tanku 4litra goriva naglancamo se obucemo kurcimo se a u kuci nemamo osnovnih stvari.e tako nam je i sa drzavom kad kriza pokuca nastaje supljak.
Iz poverljivlh izvora saznajem da Z. Komsic izvodi NATO vojsku na granicu sa Srbijom kao odgovor na 11 ruskih aviona. To je odgovoran politicar..nas zlatni ljiljan
Sad se vidi kome su Rusi pravi prijatelji i braća . A mi od Turske dobili ? Par odijela i jednokratnih maski , a Srbiji dali 500 testova za Korona virus .
twitter je sluzbeno ukinuo 8800 SNS profila i sendvicara , tako je vrijeme da i klix pocne brisati sendvicare i sns botove , ja sam pokusao komentaristati na srbijanskim sajtovima i nikad nije objavljen niti jedan komentar , vucic je od srbije napravio diktaturu
@Pukovnikupenziji123 Bas ti hvala sto brines o Srbiji.
Dok god se oči upiru u "braću", bili oni Rusi, Arapi, Turci i slično, od toga nema ništa. Trebalo se valjda do sad skontat da vjera više ne igra nikakvu ulogu u međudržavnim odnosima na velikoj sceni. Ostavio Alija Erdoganu BiH u amanet, a Erdogan ostavlja Srbiji stotine miliona €. Opametite se.
putin svoju vanjsku politiku gradi djelima a ne rijecima, jasno je da ovo nece biti free ima putko u tome racunicu...ali 11 full opremljenih aviona u ovom momentu je golemo