Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno Marko na Kosovo stize....toliko je svijeta vec stradalo... pomirimio se sa istinom: na Balkanu ima i civilizovanih ljudi ( nisu sve neuki i korumpirani) ali su nesposobni svoj zivot vodit kako treba, a kamoli sprijecavat ratove ili stvarat civilizovana drustva na balkanu... a to je ujedno i moja definicija Balkana ( sa izuzetkom Slovenije)...s tim sto moram naglasiti da nisu svi narodi iste sudbine na tom balkanu...najveci stradalnici su ocigledno Bosnjaci, Bosanci i Hercegovci, Romi i Albanci.
Podrzavam nastojanje NUNS-a sa ciljem da se kazne novinari koji su huskali na rat, ali nazalost steta sto se ta tuzba ne odnosi i na HTV i nekadasnji BHT koji je planski i sistematski huskao Hrvate i Bosnjake na Srbe. I jos nesto, koga ba vi, gospodo iz NUNS-a folirate, od cega ste vi to nezavisni, nezavisni jeste, ali od jedne politicke struje, ali ste zavisni od druge politicke struje kao Siptar na heroinu. Stoga, dolazim do zakljucka da je rijec o nekakvoj vrsti unutar politickih obracuna u Srbiji, a ne o istinskoj zelji da se uhapse novinari koji su huskali na rat.
Uf sreca pa mene ne traze A lepo sam govorio i pokazivao svima u Srbiji da se treba bre ljubav da vodi a ne rat. Volim bre svu decu
@@Halo E, nije ni zgrada Izvrsnog Vijeca Skupstine SRBiH, nego zgrada Republickih Organa Uprave. Izvrsno Vijece je bilo u cetverospratnici pored tog nebodera, zajedno sa Skupstinom SRBiH.
BRAVO PROFESIONALCI IZ NUNS-a ! KOLIKO JA ZNAM NOVINAR MORA DA PRENESE GLEDAOCIMA (ILI ČITAOCIMA) STVARNO STANJE SA MJESTA DEŠAVANJA, A TI BALKANSKI HUŠKAŠI SU SVJESNO I ORGANIZOVANO LAŽNO INFORMISALI SVOJ A I TUĐI NAROD. PORED TOGA ONI SU DAVALI I SVOJ KOMENTAR (NE SAMO NACIONALNO OBOJEN NEGO TEŠKO ZATROVAN). DA STVAR BUDE JOŠ GORA ONI SU TO RADILI ZA PARE (IZ INTERESA). ŠTO OTROVNIJE TO SKUPLJE. BAŠ ME ČUDI DA TOLIKI TUŽIOCI, SUDIJE, PROFESORI PRAVA A NIKO TO NIJE \"PRIMJETIO\". ZATO JOŠ JEDNOM BRAVO PROFESIONALCI IZ NUNS-a.
Nije skupština nego zgrada bivšeg izvršnog vijeća neznalice.
hahahahah eee bas me nasmija druze Halo :)
Gori skupstina, a taman sto su je renovirali... Pu, yebemu instalacije... Hoce li neko pozvati vatrogasce?