Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Game of Thrones :D
Kraljev Pristan :D kako to kaže HRT...
Nisam upucen, ja to svakako gledam na engleskom, a King's Landing super zvuci :D
Kome je skupo neka kupi pasteta i paradajza i neka ide u Makarsku.
Kafa u Veneciji kosta 9€, Hamburger 12€.
Makarska ima najbolju plažu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E moji dragi susjedi, nedavno kad sam vam čestito sretan ulazak u EU upozoravao sam vas da u roku od 5 godina nečete moči otići na vlastito more od poskupljenja, al eto bogami ovo nisam predvidio da nečet imati ni za parking.
što ima veze s time eu? gaspari su uvijek skupo naplaćivali i bili najskuplji.
Kako li ce jadni ZlOtko parkirat sad kad ode u Dubrovnik?
Hvala ti Bože pa znam Dubrovnik u dušu od davno prije rata, pa se ne moram sada peglati :)))
Minusajte papčići minusajte ;)
http://www.index.hr/black/clanak/pristizu-slavni-gosti-kate-hudson-vec-uziva-u-dubrovniku/751753.aspx
Nikada mi nije bila jasna halabuka za ovim Dubrovnikom.Stradun,stara gradnja sa vlaznim stanovima a cijene samo divljaju.Istra je raj na zemlji,kako za familije sa djecom tako i za provod za sve uzraste.Cijene sasvim solidne za onako divne krajolike.Vina, hrana i smjesataj kao domacini,apsolutni top.Za razliku od Dalmacije gdje ti i koristenje ventilatora extra naplacuju.
tako ni seljaku nikad nije bila jasna halabuka oko novih auta, audija, mercedesa kad on sve to može i na svom traktoru
''kardelj71'' - štošta tebi nije jasno haveru...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepi otoci, lijepi kamp...
parkiraj u veneciji za 5 eura sat dat ću ti šta hoćeš. dubrovnik je brend, venecija je ogromna kanalizacija i kvaliteta se plaća. ne mora se ići u dubrovnik.. a ovdje bi svi prslonili auto uz zidine a ne platitli ništa. problem je što nema dovoljno parkirnih mjesta u centru i normalno da će poskupiti.
Neka uzimaju ako mogu, znam da ako odem u Dubrovnik neću parkirati tu. Može se i besplatno parkirati u Dubrovniku, samo se malo prošeta. Zanimljivo je da je prosječnom Bosancu skup parking u Dubrovniku, a prosječnom političaru nije skup stan, kuća ili vila u tom istom Dubrovniku.
Ti si totalno prolupo.Političara koji dolaze u Dubrovnik ima 20-tak a drugih 100-ine hiljada.Ako nemaš šta pemetnije kazati bolje šuti.
Ima u Vladimira Maceka uvijek praznog parking mjesta oko zgrada. ;)
Ti ces s njime da ides na Jahorinu tamo je lijepo i zdravo, sta vise a ja cu ostati u prljavom gradu i ustima hvatati kapi kise ..............
Ma Dubrovnik je karna - hrpa kamenja i prodaja šuplje. Rvati ne usluzn, ne ljubazni, papcici .... Nikad oni nece biti normalni.
Bio bi ti neusluzan da ti je plata 4000 kn, radis 3 mjeseca bez
odmora, imas 2 djece i zenu, a ne radis 8 mjeseci. Uz to, sef te je*e kako stigne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neki bi i da pokraj ajfelovog tornja prkiraju za 1KM
I onda se razocaraju, jer kod ajfelovog nema parkinga ni za lijeka a kamo li sta drugo. xD
Otkud ti znaš šta ima u Parizu?
U Dubrovnik namjernik dolazi da obiđe stari srednjovjekovni grad, uđe na Pilama izađe na Pločama ili obratno. Treba vidjeti taj dragulj, makar jednom u životu, osjetiti topao kamen pod rukom, njegovu priču o trajanju i prepustiti se srcu i duši...Sve ostalo je prolazno, i mi danas koji smo tu, i oni vjekovima prije, samo je on tu otvoren za sve ljude dobre volje...
lijepo receno.
Hvala tony, nego što me ovoliko napušiše hejteri...Dubrovnik je iznad nacija i država, republika bio i ostao...prizemno mi govoriti o cijenama, konobarima i parkingu kad pomisliš na Ivana Gundulića, Ruđera Boškovića, na okolna seoca i prirodu. Znao sam se u japankama, majici i šorcu ispeti na Srđ, gledati prema Konavlima, u sasvim drugom svijetu od materijalnog, slušati zrikavce i osjetiti miris čempresa i masline...e to, to ne možeš platiti ni dinarom, ni kunama, ni dolarom, to se plati sjećanjem dok te ima...
Sat vremena parkinga u jednoj podzemnoj garazu u centru; - Minhena kosta 9€ - Ciriha 15 CHF. Na Manhattenu u New Yorku sat vremena kosta cak 25$! 5€ po satu strancima nije skupo i turiste treba oguliti jer je Hrvatska jos uvijek znatno jeftinija nego Italija, Francuska ili Spanija. Ko god je dosao u Dubrovnik na godisnji nije bijeda i treba da plati debelo! Jedino na cemu Hrvati moraju da rade je GOSTOPRIMSTVO! Od svih velikih turistickih destinacija j Europi, Hrvatska ima NAJODVRATNIJE konobare i drugo osoblje. Bosancima 5€ parkinga po satu jeste skupo, Ali jednom Svabi, Austrijancu ili Svicarcu to nije nista jer popisani Espresso u Becu i Minhenu kosta 3-4€, u Rimu i Milanu 7€.
Istina.
doduše
PRIKAŽI ODGOVORE (6)