Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je još uvijek u glavama mnogih i ne može se to olako zaboraviti - to je dio naših života i podsjetnik na neka bolja vremena na ovim prostorima !!!
Joj kad ga čete naberu sada iz Užica:))
buhtla svi parametri su na brozovoj strani ... josip broz dobar skroz
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tito je bio gigant, današnji faraoni donose poraz, jad i destrukciju... Vodovodna postojenja sagrađena u socijalizmu smo pokvarilii i zapustili... danas kad otvoriš česmu, umjesto vode ... šišti zrak.... Pravimo se nekim čistuncima, a prljave WC šolje u stanovima čekaju jutro da se vodokotlići napune.... Po ponoći peremo ruke iz flaše....Da je vrijeme kao što nije, ležala bi kompletna uprava vodovoda u zatvoru... za ovakav javašluk... bili bi tretiranii kao iZDAJNICI.....
@el-mehdi Jesam li ti rekao već jednom da prestaneš ići u Fahdovu na sabah???
radovace se turisti kipu, al problem je sad, dali ce smetati cetnicima?
za ova laprdanja, joza, zvani tito, bi vas sve smjestio u potok i na goli otok,bez izuzetka.---samo se vi igrajte..ako se vampir digne bice gusto..
Neznam za neprovjerene informacije: al evo najnovije: BAKIR IZETBEGOVIĆ OBEĆO NARODU 10 000 zaposlenih. Volke sam oči razrogačila, kad ono ide dodak: ZA 10 godina znači 100 000. Dakle ima namjeru nas jahat još NAJTEŽIH GODINA KO BABO ! Al evo kako je išla transormacija obećanja lažova BAKIRA: NA moje oči izađe pred izbore i reče: ZAPSOLIĆU 100 000 za 4 godine. WOW pomisliše mnogi simpatizeri SDPA. NEporđe malo ponavlja obećanje a pomoćnik KENJAC ga ispravlja: ZA OSAM GODINA, 8. Ko je dosad čeko 8 može još 8 ! Al evo prođe 5 jjeseci i dobro obavještena LAŽLJIVA BOSNA sada tvrdi da je Bakir obećao to za 10 godina. NAravno do kraja godine do će već izači na 12 godina a većina neće doživjeti da povjeri tu tvrdnju. ZATO PREDLAŽEM DA BAKIR SVAKE GODINE OKUPI 10 000 novozaposlenih na koncertu, gdje bi svi oni došli sa ovjerenim radnim knjižicama a izvlačenjem bi jedan dobio čast da od svih 10 000 novozapsolenih prijavi u EVIDENCIJU novog SDA članstva !! Nismo protivni ovakvom članstvu !
Nekad je najduzi put da ti iz guzice dodje u glavu,sve ce biti vise ovakvih situacija,mozete ne volitii taj period i Tita,ali kad se okrenete oko sebe vecina stvari je napravljena tad,ovi danas samo kradu
Drago mi je !!! Nema veze ako je zbog turista ,zbog reklame ,zbog krize , zbog bilo cega. Nije ga trebalo rušiti !!!
drzte lopova SLOBODNA BOSNA SADA POČINJE DA SE BAVI I TRAČEVIMA I NEPROVJERENIM INFORMACIJAMA - POSLEDNJI BROJ - "KOKO MALA" - šTA JE SA OVIM TEKSTOM HTIO NARUČILAC, A NAROČITO AUTOR SA POTPISOM S.L.
I OPET T I T O!
Imal ove vijesti u SLOBODNOJ BOSNI ? Nema ! Čime da onda SLOBODNA onesvješćuje FBiH ? DODIKOM !! Ko da on to ne radi Srbima, zaboli nas za Dodikom. i Vi ovu zemlju zovete slobodnom ? I to što vam upadaju u stanove i prebijaju. KAd ste kod TIte čili da je neko upo penzioneru u stan i pretukao ga ? Pogotovo penzioneru koji je bio na sutjesci , sa TITOm !! U kakvim su to borbama bili DODIK, ČOVIĆ, BAKIR I FAHRO PRAŠAK ?
KAko može bit tako glup čovjek pa ne prepoznat nolku VIsočku piramidu i njene turističke potencijale neg bezveznu kožnu industriju u Visokom. Osim toga na njemu se prepoznaju sve zablude komunizma ko na sadašnjem PAPI ! Ćuj neće da prizna vidioce GOSPE u Međugorju !! BAš ga je sve zanimalo osim onog što treba: vjere i nacije !! A vidi sad: 90% Hrvata zanima samo što ne mogu imati legitimno iztabranog Predsjednika. A kad si ti Josipe izabran u JAJCU puškom takav im legitimitet nije smetao !!!
JESMOL SE ON U NJEGOVO DOBRA HRANILI U MERHAMET KUHINJAMA A OBLAČILI U SEKOND HENDU ? Jesmol u njegovo doba iši u turizam na Visočku piramidu ili za črvenu kroz Poljsku, a sa dva Cezara kroz Mađarsku, a Češi nam prodavali Hristalny Vazy da ostanu još koji dan na moru ? JEl pravio po Bjelašnici kndominijume za bogate Arape il ODMARALIŠTA ZA RADNIKE PO MORU ?? JEdino za ovo zadnje imam razumjevanje. KAKO ĆE DEMOKRATE PRAVIT ODMARALIŠTA ZA RADNIKE KOD 570 000 zvanično neza0poslenih i pol,a države zaposlene u inostranstvu !
i kod nas u gradu Čabru trebalo bi isto obnoviti da bute ponovno turistička destinacije a ona je nekada i bila u turističkim kartama "Titova kuća" u Lividragi više mjesta Gerova u Gorskom Kotaru, od devedesetih sve vlasti ovdje izbjegavale su to da napraviti, no nije ih bilo sram (Hrvatske Šume) taj objekt dati u zakup jednome tajkunu a koji je to koristio za svoje goste pa tako jednom ugosti i generala Zagoreca, tada taj "gazda" iz Čabra reče svojim lovcima da mu dolazi jedan čuveni i bogati general na deset dana u lov, no za tih deset dana nije iz kuće ni izlazio a kasnije poslije mjesec dana za njim je izdana međunarodna potjernica za krađe kod nas i u Austriji
Dobro su ljudi rekli da cemo pravit Tita od blata.
Jel znate koliko je zakona imala SFRJ? 10x manje od današnje BiH. Pokvarene države imaju puno zakona kako bi pljačkele narod. Jel znate koliko je milicije imala SFRJ?
Mnogo dobrih stvari je bilo u prošlom sistemu. Recimo, jedna od najboljih je da budele niko nije fermo. Danas budale glavne, bilo u politici, bilo na ekranu.
Marshala moze mrziti samo onaj ko je bio lopov,,nacionalista.,,Druze TITO pamtim tvoje vrijeme mracnog socijalizma kada si sve u zivotu imao bez dizanja kredita...kada je bila sakica vjernika u dzamijama al iskreni vjernika ..hvala ti na licnom placanju skolovanja mog starca koji je uz pomoc toga obisao citav svjet i dobio mnoge pohvale od strani gigantski kompanija,,hvala ti sto sam se u tvoje vrijeme igrao na ulicama bezbrizno i hvala kada je drug milicajac bio na uluszi gradzana,hvala ti na ovim gradzevinama koje su i dan danas bolje kvalitete nego ove danasnje sve evropske itd,,,hvala ti za 1968 god kada si se izborio da muslimani imaju ista prava kao i svi ostali narodi...hvala ti na fabrikama o kojima i dan danas pricaju stranci a BGM i tvoji miljenici..