Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se to radi u ozbiljnim zemljama
Hrvatska zabranila! EU Države imaju pravo dati licencije za ostale EU Države.
Sumnjam da hoces reci da je Hrvatska ozbiljna zemlja. Procitaj nekad tekst u zivotu
Udar na nositelje evropskih vrijednosti
pitanje je da li hrvati znaju sta je fasizam a sta antifasizam!?
Legitimni su to oni mislili da smiju puštati takvu glazbu.
Tako se radi u normalnim demokratskim zemljama...:)
Tako funkcioniše uređena zemlja koja se suočila sa svojom prošlošću. Isto ovako ukinut i tv tzv. hb i rt tzv. rs.
Danke Deuchland!
Deutschland !!!
šta kaže Šmit?
jesu li sklonjeni imena ulica u Mostaru.Njemačka to radi po kratkom postupku .tako trebaju i Mostarci.ako je nešto neprimjereni to se skine bez da komentarišeš o tome .
E moji Njemci, koliko vam je trebalo dugo vremena da to uradite. Sramotno je da nakon toliko dugo vremena tek sada se sjetite da zabranite tu fasistoidnu televiziju.
E moji Njemci, koliko vam je trebalo dugo vremena da to uradite. Sramotno je da nakon toliko dugo vremena tek sada se sjetite da zabranite tu fasistoidnu televiziju.
TO TI GLEDAO ?? ŠTA LI !!?? VJERUJEM DA NIKAD NI ČUO NISI ZA OVU TV,AL BITNO JE SE PROPINJAT NA ZADNJE NOGE,SAKAT SI U GLAVU KAO I VECINA KOMŠICEVACA!!
Svi sjedoše, samo kroati ustaše, 🤣
EH,IZ TEBE SIJA INTELIGENCIJA !!
Budimo Prime svega Bosanci i Hercegovci Pa Sve ostalo zato Nam je I slaba drzava kad svaka vuce na svoju stranu
U Bosni bi ta stanica dobila orden i bila bi pustana sa nacionalnom frekvenciom. Bosanci vole da nanesu sebi stetu vise nego pite se najesti.
Za kaj? Promidzba evropskih vrijednosti? Naravno da civilizacija razlikuje fasizam od normalnog!
Prvo da se naje.em mame administratorima klixa koji brisu komentare. Pa da odgovorim pacijentu koji kaze da se AP rodio u okolici Konjica. Ante pavelic se rodio u Bradini. Njegovi roditelji Mile i Marija su iz Krivog Puta u Lici. Koliko se Bosnjaka rodilo u HR za vrijeme rata? Jesu oni Hrvati ili su i dalje Bosnjaci?
Ma ovo je cista propaganda i laz. Odkud ustase u Njemackoj.