Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsednice tako i treba;previ si nema sta! Samo jos vise skola,sporskih dvorana i zdravstvenih ustanova kao i dobrih mostova po \"REPUBLICI SRPSKOJ\" i sve ce biti uredu !
ma djubreeee srbijanskoo ,,,sta on ima sad pametovati i postvjati uvjete i govoriti za skolu Bosna u Sandzaku kakve to sad ima veze sa Palama sta on ima prekrajati i poredjenje vrsiti u nasoj BiH majmu,,,,,,, djubreeee od predsjednika
Ja predlazem da Tadic izgradi \"Bosnjacku gimnaziju\" u Zemunu, a da Dodik da pare i ode na otvorenje.
Veoma je tesko,kada covjek,izgubi;ugled,karakter i ponos,kod svoga naroda kojom pripada,-pripise sebi i svojima neke krivice,zlocine i odgovornost,za koje apsolutno nije kriv i netreba biti ni odgovoran,samo zbog vlasti i licnog interesa -Onda se mora pravdati,izvinjavati,objasnjavati i svakako udovoljavati namolom protivniku u svakom slucaju.Oni netraze,niti hoce da grade skole,ni po Srbiji,ni po REPUBLICI SRPSKOJ\" jer to oni sapetitom;RUSE;nego im omoguci da uz predsednicku zgradu,naprave ,DZAMIJU\' ili barem samo munaru na vec gotovoj zgradi,kako bih jeftinije prosli.I tada ce ti biti oprosteno sve,i nece biti,nikakav udar na suverenitet BiH.Covjek sa velikim ugledom i postovanjem-apsolutno ne reaguje na bilo kakve izjave ljudi iz provincijske zemlje koja je pod protektorijatom i uposte nije suverena !Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\" !!!
Uskoro se odcjepljuje i Vojvodina iz Srbije, i ostaće Beogradki pašaluk kao i 1800. :)
Bas su ovi srbi tolerantan narod. Ma najbolji narod, ko je god htjeo komad zemlje dali su :)
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla..............................................................
Ebi ga, i beogradski pasaluk sam bi imao vise stanovnika nego sva tvoja pererkana!!!
otislo kosovo, a laganini ide i vojvodina...... na pomolu beogradski pasaluk..... sako zasto ima svoje zato......zato tade dolazi bez najave u BiH-rs, valja se homegenizirati...... u rs treba naseliti kosovare da se izrode.... srbi ce se sami seliti .........kud ces bolje:)))))))))
Za ratove ne mozes okriviti domace stanovnistvo, vec razne okupatore, koje ste, ili prizivali, ili se odmah stavljali na njihovu stranu za saku pilava i komad begovine.
Ne bih da vrijedjam cigane poredeci ih sa tobom, budaletino!!! Odakle si ti dosao? Jesi li plavi turcin, ili plavi Rus, smedji ili crni, majkice ti se spomenem i dide handzara!!!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Srbi Evo malo obazujte se... Čovjek je školu napravio šta vam je, što pravite toliku paniku. Ako ima taj Turski koledz što toliku frku oko njega niste digli ipak to nije Bosanski naziv, nemojte biti licemjerni!
@Bascharsihanuma. Pa nemoj tako sestro slatka. Nije tacno da ne podnosimo \"Bosance\". Meni su licno dragi svi koji nisu \"krivo nasadjeni\". E sada, u svakom zitu ima i kukolja. Osobe sa lichnim kompleksima mrze sve redom.Balkanska dijagnoza je sto poneke osobe ne mogu sebe da pronadju pa mrze \"tudje\" a i \"svoje\". A to opet koriste lukaviji hostapleri politicari koji medjusobno \"diluju\" a kao se mrze. Ehej,to je stara skola jos od pamtiveka.
TO BOSANAC ZIV NA BIO, OTEO SI MI RIJECI IZ USTA, ALI NEMA VEZE, PAMETAN SI KAO PCELICA, SVAKA TI JE ZLATNA, NASTAVI SA TAKVIM KOMENTARIMA JER ONI JEDINO PRILICE OVOJ GAMADI IZ RUSIJE. TO NIKADA NIJE BIO NAROD NITI CE BITI, TO SU PLEMENA, PLEMENA I SAMO PLEMENA, DJELA NJIHOVA TO GOVORE VISE OD IKAKVE RIJECI...BOSANAC BOGA TI NASTAVI IM OBJASNJAVATI KO SU I STA SU, MNOGO SU UZLETJELI, RED JE DA IH NEKO SPUSTI NA ZEMLJU, ALI NE NA NASU, NEGO RUSKU ILI GRCKU, PI...IM MAT......CIG.....
ovaj Tadic je trenutno najpametninji politicar na Balkanu.. nije ni cudo da Srbija grabi brze ka EU nego sto je iko ocekivao ..sto Kosovo NIJE PRIZNATO Oonoliko koliko ameri hoce itd