Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ i Kolindu izbjegavaju ko kugu u Evropi. Kad je bila u USA, svi je nogirali i oznacili za osobu sa kojom nije mogucce saradjivati.
Ona samo moze u Bosni prosipati suplje, po normalnim drzavama je nepozeljna. HDZ nas vodi u Evropu :D
Konservativa extremnationalister Grabar-Kitarović representerar det konservativa nationalistpartiet Kroatiska demokratiska unionen, HDZ. Ett parti som bland annat beskrivits som extremnationalistiska av stiftelsen Expo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tanke usne ima, to nije dobar znak !!!: )
@zlatnakasika00 Moze bit, al iste su sanse i da je neki dzikan to napisao a znas kakvi su dzikani do podne mrze sebe a od podne citav svijet
@SultanSulejmanStarmo kad ga puši grebe ga
Kolindi udarila sisa u glavu haman.
Islam je budućnost Evrope i to je osnovna činjenica koju treba shvatiti. Sad je samo pitanje hoćemo li prihvatati imigrante i uklapati ih u naš sistem, ili ih odbijati pa da dođu kasnije kad mi odumremo do te mjere da ih ništa neće spriječiti da glatko uvedu svoje običaje i sve resetuju. Ja sam za prvu opciju bujrum i prilagodba.
Ako je gosp. KGK radikalna, glupa, i šta sve ne napisaše ovi mud(r)i komentatori iz našeg Sarajstana. Kakav im je onda njihov dragi Erdogan?
nekoliko sam puta o njoj komentarisao ovdje teska ustaskinja mrzitelj svega sto nema miris ustastva,citav zivot provela u emigraciji ispekla nacisticki zanat vrlo dobro
Kolindica koristi naj-stariji zanat za lobiranje, brzi navoj!!!!
Trebali su pogledati ostale clanove HDZ-a ,mozda im Kolinda tada i nebi tako strasno izgledala. Iz postovanja prema HR narodu cu ponoviti danasni komentar da je politika HDZ-a pogubna za njih pa kako hoce. Dobar su narod i zasluzuju bolje rukovodstvo.
@Boba70BG Sta fali GS-u samo je ukazao na ovo sto se upravo desava i ono sudjenje u Hercegovini.
Puste zelje :D
benda li nju iko
Ovo je Senader godinama krho',jedva je tada brak sacuvo' zbog ustaske kalasture
ja nevjerujem da je sanader , ja znam sigurno ko jeste, BELJUMI TACI
Ovo je Senader godinama krho',jedva je tada brak sacuvo' zbog ustaske kalasture
Kolinda : Da jedem pite bila bi Pitarović
Na Balkanu ni jedna isključivost nije dobra! Zbog "spojenih posuda" u Bosni smo životno zainteresovani da u Hrvatskoj i Srbiji postoji umjerenija vlast! Glupi narodi biraju vladara koji hrani njegov ego, a mudar narod bira vladara, koji se dobro odnosi prema CIJELOM SVIJETU! Zar ništa niste od Tita naučili? Pa zar ne vidite, kako Vučić strpljenjem i biranim riječima, polako postaje lider Balkana!
Vučić postaje lider planine u Bugarskoj zvane Balkan?
Jedino sta Vucicu priznajem je vrhunski PR... ostalo 0 bodova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vala bas tako!!
Vidi joj mrske čehre, ma7ku je3ala svoju.
Sto je vi vise pljujete to je nama jasnije da Kolindica radi odlican posao :)
@Hr Joe Srbi vam se počeli smijati, pa ti vidi.
@Zajedno Bitno je tko ce se zadnji smijat ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tipicna HDZ enjara, treba Kitarovicki dati malo vise kite da se smiri.