Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČITAV SVIJET ZNA ZA ZLOČINE I STRAHOTE KOJE SU SE DOGODILE BOŠNJACIMA! A šačica njih, zločince smatra herojima. Zbog čega? Pa zato što imaju istu ideologiju. Ako bi bili protiv njihovih zločina, znači da bi bili sami protiv sebe i svog fašizma. Ako neko može opravdati samo ovaj jedan monstruozni čin, njegovom umu je ravan umu najveće krvoločne zvijeri: "_"Muškarci i dječaci okupljeni su i uvedeni u skladište bez hrane i vode. Nisu imali prostora kako bi sjeli dok su čekali u strahu. Ubijanja su počela kasno poslijepodne kada su ubice kroz prozore ubacili bombe i počeli nemilosrdno pucati", piše USA Today." Ubili su ove generacije, ali, monstruzni umovi su znali da ubijaju mnogo, mnogo narednih generacija, kroz muškarce i dječake. I ubili su, mnogo narednih generacija. :( To im je bio cilj!
prva laz: Ovo nije prvi put da se hapse lica za zlocin u Srebrenici. Pred Srbijanskim sudovim do sada je osudjeno 170 lica, a mnogi za zlocin u Srebrenici. druga laz: Dosli da ratuju u Bosnu. Nije istina. Svi uhapseni su pripadnici RS i prijeklom su iz Bosne. Nema Srbijanaca. Hrvatska (kao i mnogi ovdje) trazi da se ukine nadleznost Beograda zbog jednog osudjenog hrvata. Da je tako, ni ova lice ne bi bila uhapsena.
U ratu u Bosni su za... Srbe su ratovali Srbi iz Bosne.Za Hrvate Hrvati iz Hrvatske .Za muslimane Bosnjaci iz Irana
Ovo se sve dešava radi približavanja EU. Srbija treba prvo sa Rusijom da vidi oko ulaska u EU, tj. da traži dozvolu......vidite šta se dešava u Ukrajini
Srbi nisu bolestan narod nego narod koji se treba ugledati na Njemce i raskrstiti sa svojom mracnom prosloscu kao sto su Njemci raskrstili sa holokaustom. Mnogi Srbi su vec na dobrom putu ali nazalost ima ih dosta koji jos uvijek smatraju da su zlocinci heroji. Trpanje svih Srba u isti kos samo otezava taj proces.
Bolestan narod ili su toliko uvjereni propagandom za vijeme rata da im ni bog nemoze dokazati pravu istinu...
Ma Srbija samo dozira ustupke ne bi li popravila status kod zapadnjaka obzirom da otvoreno koketira sa Rusima u svim segmentima. Problem je što na zapadu još uvijek postoje oni koji Srbiju vide kao svog vječnog saveznika,a moraju znati da bi ih Srbija prodala sutra Rusima samo da izvuče korist iz toga. Stari su pametno govorili:"Čuvaj se Srpske politike."
Nema pravde na ovim BiH sudovima kako će imati pravde u zemlji koja sudi za izvršenje ubistva u drugoj zemlji to je van svakih normi pravosuđa stoga ta priča je samo pranje krvavih ruku kako u Srbijanskom pravosuđu tako i u BiH ravosuđu koje je svojim potkupljivim (politronstvom, stranačkom pripadnosti, vjerom ubjeđenju, drugim pravnim ustupcima itd.) sudijama i tužiteljstvom ismijavalo svo vrijeme žrtve stradanja za to ima mnogobrojnih dokaza.
NARAVNO DA JE TAKO , i danas 80% stanovnika smatra da su smaljdic i dabcic heroji
Mene zuljaju zlocinci Banjalucke regije gdje u srcu Bosne jos se kriju. 20godina nosim bol u dusi. Aaa necete mi mirno spavati kad tad!!!
LOL ovaj klix je pacenicki portal...ebo mamu pa sve vesti su o Srebrenici i o hvatanju zlocinaca...ko mi udari minus na ovaj komentar dabogda neimo srece narednih 5 godina....
Istina se ne da sakriti pa i kad KLIX o tome ne bi napisao ni jedni jedinu rijec A to sto proklinjes, pozivajuci se na Boga, samo je potvrda bolesti onih koji poraze slave kao pobjede, ratne zlocine kao herojstva, ratne zlocince kao heroje ...
Dabogda neimali srece do 5 koljena...shugavci jedni ...dace bog.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma opusteno lljudi ludi !!! To su ih malo priveli da bi se vi povampirili, inac ce biti pusteni.
Povampireni su oni koji vampire slave kao heroje. Tu ne pomaze privodjenje. Tu treba glogov kolac.
Bosancerosi,pamet u glavu. Da nas nikad vise ne uhvate nespremne.
ima pravde :)
Hoce li i dalje ostat stav da Srbija nije bila direktno ukljucena u agresiju na BiH, gdje je odgovornost vlasti iz Beograda, gdje je nadoknada za ratnu stetu za BiH i njene gradjane, ali evo to je sve manje bitno, bitno je da se istakne da vlasti iz Beograda hapse zlocnice, zasto ih nisu uhapsili prije 15 godina, zasto sada kada se Srbija samo zeli dokazati zapadu i priblizit dalje EU??
Gradjanski rat u bih, odnosno gradjanski rat u jugoslaviji.. Odbijam da budem agresor svoj na svome